Dimecres, 3 de juliol de 2024
ajuntament de Sort

Sort millora el Teatre els Til·lers i la sala de plens de l'ajuntament

La sessió plenària d'aquest dilluns ja s'ha celebrat amb el nou sistema d'àudio i vídeo

Redacció 20 de març de 2018 a les 11:33
La càmera web s'ha instal·lat al sotre de la sala de plens | Ajuntament
L'Ajuntament de Sort ha dut a terme diverses actuacions de millora en dos dels equipaments de la població. D'una banda, a la sala de plens, on hi ha instal·lat un sistema fix d'enregistrament d'audio i vídeo per emetre de manera regular els plens municipals a través d'Internet. 

Ja fa un any que l'Ajuntament enregistrava les sessions plenàries en vídeo i les publicava al seu canal de Youtube. Ho feia amb una càmera web col·locada a un lateral de la taula; i ara, l'han instal·lat al sostre. A més, ha millorat el sistema d'àudio per als assistents a la sala. Aquestes millores ja s'han estrenat en el ple celebrat aquest dilluns. 


L'altra actuació és la duta a terme al Teatre Els Til·lers. En aquest equipament cultural, l'ajuntament hi ha invertit un equipament de projecció de vídeo, així que ara la sala disposa d'un equip de projecció d'alta definició, i un equip de so que s'ha complementat amb una taula de mescles. 

La inversió més important al teatre, però, ha estat en l'escenari, on s’ha treballat per poder disposar d’una caixa negra per tal de poder generar un espai neutre en el qual ubicar escenografies i generar diferents atmosferes amb la il·luminació. Això ha suposat col·locar noves bambolines negres als dos costats de l’escenari, així com al fons, per poder tapar la pantalla mòbil de cine. També s'ha millorat el sistema d'il·luminació amb la instal·lació de diferents focus de leds. 

Les millores al teatre Els Til·lers s'han fet, en bona part, gràcies a la col·laboració del grup de teatre local Tarambanes; i de fet, ells van ser els primer en estrenar-les perquè aquest dissabte van estrenar l'obra La Doble Vida
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació