Dilluns, 22 de juliol de 2024
Turisme

Pallarsactiu col·laborarà amb un postgrau de turisme de la Universitat d'Andorra

S'ha anunciat aquest dimecres en la inauguració del 10è Congrés de Turisme de neu i muntanya

ACN 22 de març de 2018 a les 10:35
Imatge de la inauguració del 10è Congrés de Turisme de neu i muntanya | OMT
La proliferació, en els darrers anys, de nous allotjaments d'ús turístic ha estat un dels elements que s'han posat damunt la taula en el 10è Congrés Mundial de Turisme de neu i muntanya, que es celebra a Andorra des d'aquest dimecres i fins divendres. Concretament, s'ha parlat i debatut sobre les eines que poden fer servir els establiments hotelers per captar més clients, així com de la necessitat d'un marc legal per assegurar una bona convivència entre les diferents opcions que ofereixen el servei de pernoctació. 

En l'acte d'inauguració de la trobada, el secretari general de l'Organització Mundial de Turisme, Zurab Pololikashvili, ha anunciat que la seva institució ha decidit implicar-se en un nou programa de postgrau internacional sobre la gestió de destinacions de muntanya. 


S'impartirà a la Universitat d'Andorra a partir del curs que ve i compta, entre d'altres, amb la participació de la Universitat de Colorado (EUA) i l'associació Pallarsactiu. La formació de Gestió de Destinacions de Turisme de Muntanya ja es va presentar a Tremp al desembre del 2016. 

Els estudis es desenvoluparan íntegrament en anglès i el seu format serà online, tot i que tindrà dos períodes presencials. Un es farà a Andorra i l'altre, al Pallars Jussà, on es preveu que s'hi facin diferents tallers, visites tècniques i un seminari.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació