Futbol

El Tremp allarga la bona ratxa i continua sumant (1-1)

A Tercera Catalana, derrota del Rialp que continua últim (1-0) i ajornat el partit del Pobla

Redacció 26 de març de 2018 a les 09:42
Després de retrobar-se amb la victòria la setmana passada, el Tremp continua sumant a Segona Catalana. Ara, amb un punt en empatar al camp del Guissona (1-1). Una categoria per sota, a Tercera Catalana, el Rialp va perdre a casa del Bellcairenc (1-0) i ja són deu els partits consecutius amb derrota. El partit que havia d’enfrontar el Pobla i el Tornabous es va suspendre a causa del mal estat del terreny de joc.

Un penal a favor al minut 89, i transformat per Wilkinson, va permetre al Tremp neutralitzar el gol rebut al minut 34 i tornar de Guissona amb un punt més a la classificació. El control del partit, però, el van tenir els locals que podrien haver acabat el matx amb un resultat força més ampli.

A Tercera Catalana, el Rialp va saltar al terreny de joc amb només 10 jugadors. Tot i jugar la primera part amb un jugador més -els del Sobirà van incorporar un efectiu més al tornar dels vestidors al descans- el Bellcairenc mai es va sentir còmode i va acabar patint en el tram final del partit.

Un solitari gol al minut 25 va permetre als locals endur-se els tres punts en joc. Aquesta no és la primera vegada que el Rialp comença un partit ja amb inferioritat numèrica. Fa dos setmanes, contra el Bustènit, va iniciar el partit amb tan sols 9 jugadors i, després de quedar-se amb sis efectius sobre el terreny de joc, l'àrbitre va suspendre el matx.

Tot i l'empat, el Tremp continua tancant la classificació de Segona Catalana, amb 11 punts, i manté la distància de set punts respecte el penúltim. El proper cap de setmana rep al Pedrasanta el Cervera, l'onzè classificat.

A Tercera Catalana, el Pobla es setè i ja són dos els partits que acumula pendents de disputar. En la propera setmana viatjarà fins a Solsona. El Rialp, de la seva banda, tanca la classificació amb 13 punts. Provarà de sumar-ne tres més el proper cap de setmana contra l'Oliana, el 14è classificat.