Nova ensopegada del Tremp a Viladecans (77-55)

Els pallaresos veuen reduïdes les opcions de salvar la categoria

Redacció 26 de març de 2018 a les 09:44
El Tremp és cuer amb només sis triomfs | Laia Nadal
El Club Bàsquet Tremp va viure dissabte una nova decepció en caure de manera contundent a la pista del Viladecans BM, un rival directe, per 22 punts de diferència (77-55). Els locals van dominar el partit de cap a peus davant un Tremp en hores baixes que veu com se li complica la salvació. Un primer quart igualat acabava amb un marcador d'empat a 15.

Al segon període els locals van distanciar-se gràcies a l’encert exterior, facilitat per la passivitat defensiva dels pallaresos. No obstant, el Tremp es mantenia dins el partit arribat el descans (38-30). A la represa els trempolins van sortir disposats a capgirar la situació i es van arribar a posar a només 3 punts (38-35), però una nova ratxa de triples i tornava a complicar les coses. El tercer quart acabava amb un resultat de 58-42.

Lluny de la remuntada, els últims deu minuts van ser un malson pel Tremp, que va arribar a perdre de 30 (77-47). Un parcial de 0-8 va servir per maquillar el resultat i deixar el marcador amb el definitiu 77-55. L’equip, que és cuer amb 6 victòries i 17 derrotes, intentarà revertir la situació el proper dia 7 davant la visita del Fraga.