Dimecres, 3 de juliol de 2024
Turisme

Les Valls d'Àneu promouen el turisme familiar

La campanya "Catalunya, Hola família" prepara un cap de setmana d'activitats per a famílies amb nens

Redacció / ACN 5 d'abril de 2018 a les 10:26
La primera edició de la campanya gira al voltant de la llegenda | Consorci Turisme
Les Valls d'Àneu s'uneixen a la campanya Catalunya, Hola família, l'aposta de l'Agència Catalana de Turisme per promoure el turisme familiar, i que se celebrarà a 24 destinacions catalanes en en dos caps de setmana diferents. Del 20 al 22 d'abril, l'acció es farà a destinacions de costa i del 18 al 20 de maig a destinacions d'interior i muntanya, entre elles les poblacions de les Valls d'Àneu. 

Els municipis organitzaran més de 150 activitats específiques per a les famílies i més de 220 empreses oferiran paquets de descomptes. L'objectiu de l'ACT és contribuir a la desestacionalització del turisme i destacar la qualitat i la diversitat de l'oferta especalitzada en famílies. 


La primera edició del Catalunya, Hola família tindrà com a temàtica les llegendes. En aquest sentit, també s'ha creat una aplicació per al mòbil que permetrà buscar i "caçar" éssers màgics -n'hi haurà de diferents a cada municipi, a l'estil de 'Pokémon Go'- creats per a l'ocasió. 

Segell turístic

Natura i muntanya en família i Platja en família són segells d'especialització que atorga l'Agència Catalana de Turisme a un municipi o conjunt de municipis, garantint que ofereixen uns determinats serveis i equipaments adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.

A Catalunya hi ha sis territoris amb el segell Natura i muntanya en família i hi ha tres destinacions que estan en procés de certificació; entre elles Sort-Rialp-Port Ainé. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació