Remuntada estèril del Tremp davant el Penya Fragatina (70-73)

Quarta derrota consecutiva d’un Tremp que continua últim a la classificació

Redacció 9 d'abril de 2018 a les 10:16
Els trempolins sumen la 18a derrota de la temporada | Darío Albert
Nova derrota, la quarta consecutiva, del Club Bàsquet Tremp a casa davant el CB Penya Fragatina. El partit, però, es va disputar a la Pobla de Segur, ja que el pavelló del Juncar estava ocupat per la disputa d’un campionat de patinatge. Possiblement aquest fos un factor clau en el resultat, ja que els jugadors locals no es coneixien la pista.

No obstant això, l’equip va sortir disposat a superar el cinquè classificat, un Fraga que va arribar a Tremp amb només 8 efectius. El primer quart va ser visitant (11-16). El Tremp va donar la volta al marcador al segon quart i amb un parcial de 18-11 arribaria al descans amb el marcador a favor (29-27).

A la represa, els de la franja van completar un parcial de 14-0, iniciat a les acaballes del segon quart, per agafar avantatges superiors als 8 punts, amb un màxim d’11 punts de diferència (43-54) al final del tercer quart. Els pallaresos van treure l’orgull en l’últim quart, aprofitant el cansament dels fragatins, per iniciar una remuntada que no es va poder veure culminada.

Al final, marcador de 70-73 i nova derrota d’un Tremp que continua cuer amb 6 victòries, 18 derrotes i cada dia menys opcions de salvar la categoria. El proper cap de setmana ho intentarà a la pista del Cornellà B, el primer dels sis rivals que li resten per acabar la competició.