Futbol

Contundent derrota del Tremp contra el Cervera (0-5)

A Tercera Catalana, empats del Pobla (0-0) i del Rialp, que surt de la cua de la classificació (3-3)

Redacció 9 d'abril de 2018 a les 10:32
Nova derrota del Tremp, aquest cop a casa contra el Cervera. La visita de l'onzè classificat de Segona Catalana, es va saldar amb un contundent 0-5. A Tercera Catalana, els dos equips pallaresos van empatar els seus partits: el Pobla no va poder marcar cap gol al Solsona B (0-0) i el Rialp es deixa dos punts contra l'Oliana (3-3)

El Cervera va passar per sobre dels trempolins, que al minut 8 de partit ja anaven per darrere en el marcador. Al 30 minuts de partit, els de la Segarra ampliaven la distància i pocs minuts després sumaven dos gols més. Així, al descans s'hi anava amb un marcador clar de 0-4. El Tremp, que en cap moment va deixar de lluitar per aconseguir superar el porter, va veure com als tres minuts de la represa, els visitants marcaven el definitiu 0-5.

A Tercera Catalana, el Rialp va veure com el seu rival, l'Oliana, empatava el partit en els últims cinc minuts. Els del Sobirà es van avançar primer, al minut 12, i al 28 ampliaven distàncies. Amb el 2-0 s'arribaria al descans. Ja a la represa, a vint minuts per acabar el partit, el visitant Ben Kahyi retallava les distàncies, però tres minuts després el Rialp aconseguia el 3-1. Dos gols de l'Oliana -l'últim al minut 85- feia que finalment els dos equips s'haguessin de repartir els punts.

El Solsona B - Pobla també va acabar amb un empat i sumant un punt cadascú. Aquest cop, però, no es va veure cap gol, en un partit en que el més destacable va ser l'expulsió del poblatà Sànchez al minut 75, tan sols set minuts després d'haver saltat al camp.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació de Segona Catalana, amb 11 punts. Després d'haver recuperat els partits que en els últims mesos es van haver d'ajornar, ara ja no té cap matx pendent de disputar. El proper cap de setmana viatja a Juneda per enfrontar-se al tretzè classificat.

A Tercera Catalana, el Pobla segueix setè amb 43 punts. Intentarà sumar-ne tres més la setmana que ve al camp del Ponts, el segon classificat. El Rialp, de la seva banda, surt de la cua de la classificació i remunta dos posicions. Ara és 16è amb 14 punts, empatat a punts amb el Barbens, el rival de la propera jornada.