Futbol

Nova derrota del Tremp que cada vegada té més lluny la salvació (5-1)

A Tercera Catalana, empat del Pobla (0-0) i victòria èpica del Rialp (2-4)

Redacció 16 d'abril de 2018 a les 10:25
El Tremp torna de Juneda sense sumar cap punt. Després de la derrota per 5-1, i a falta de sis partits per acabar la temporada, els trempolins tenen la salvació a 11 punts. Una categoria per sota, a Tercera Catalana, el Pobla empata contra el Ponts (0-0) i el Rialp guanya al cuer Barbens (2-4) i s'allunya del descens.

Els trempolins ja van començar amb mal peu. El primer gol arribava tan sols dos minuts després de la sacada inicial. Als minuts 15 i 26, els locals tornaven a superar el porter trempolí Diakong, pel que el marcador al descans era de 3-0. A la represa, el local Castillo marcava el quart. El gol de l’honor del Tremp arribava de la mà de Sirvant al minut 70. Però un quart d’hora després, el Juneda aconseguia el 5-1 definitiu.

A Tercera catalana, repartiment de punts entre el Pobla i el Ponts, el segon classificat. El xoc de forces dels dos equips va ser tan igual que cap d'ells va poder marcar cap gol.

De la seva banda, el Rialp suma tres punts després de superar el Barbens per 2-4. Els locals van ser els primers a marcar, al minut 37. A l’inici de la segona part, el Rialp aconseguia l’empat gràcies al gol de Pin; i Alejandro, al minut 62, capgirava el marcador amb el 1-2. El Barbens tornava a igualar el partit al minut 84, amb el Rialp jugant amb 10 jugadors. Quan semblava que el partit acabaria amb empat, els del Sobirà es van emportar els tres punts gràcies als gols de Julià i Ben Yazide marcats al temps afegit.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació del grup 5 de Segona Catalana, amb 11 punts. Quan falten sis partits per disputar, els trempolins estan a 11 punts de Bellpuig, equip que ara marca les places de descens, pel que la salvació es fa cada vegada més complicada. El proper cap de setmana, rep el Castellserà, el 12è classificat.

Una categoria per sota, a Tercera Catalana, el Pobla segueix 7è amb 44 punts. El Rialp és 16è amb 17 punts. En la propera jornada, els del Jussà jugaran al camp de l’Angulària, mentre que els del Sobirà rebran l’Arbeca.