Diumenge, 7 de juliol de 2024
bàsquet

El Tremp es reenganxa a la lluita per la permanència en vèncer el Gavà (83-76)

Els homes de Miquel Murgó van treure l’orgull per sumar la setena victòria de la temporada

Redacció 23 d'abril de 2018 a les 09:44
El Tremp, en imatge d’arxiu, intentarà ampliar la ratxa dissabte a Igualada | Darío Albert
El Club Bàsquet Tremp va tornar a guanyar després de cinc derrotes consecutives. Ho va fer dissabte al Juncar davant el Gavà 2, un rival directe que ara només té a una victòria i amb el basketaverage guanyat. L’equip afrontava el matx com l’últim tren per aconseguir la permanència a Segona Catalana i el va agafar.

El partit va començar molt bé pels pallaresos, que aconseguirien els primers avantatges (11-3). El Gavà va despertar i amb un parcial de 4-17 va capgirar la situació (15-20) a les acaballes del primer quart, que finalment acabaria 21-20. El segon període va ser pràcticament calcat al primer. El Tremp es va escapar tímidament (32-26) i els visitants van respondre per arribar al descans amb un marcador de 41-41.

A la represa el Tremp va tornar a sortir fort per agafar un nou avantatge que ja no deixaria fins el final del partit. Tot i això, els visitants van lluitar el matx fins el final, demostrant que també tenien molt en joc en aquest partit. Al final, 83-76 i noves esperances per un Tremp que tot i el triomf continua cuer amb 7 victòries i 19 derrotes. La propera jornada els trempolins juguen al camp de l’Igualada.