Futbol

El Tremp suma un punt després d'empatar contra el Castellserà (1-1)

A Tercera Catalana, derrota del Pobla (1-0) i victòria del Rialp (3-0)

Redacció 23 d'abril de 2018 a les 10:01
Sort desigual, aquest cap de setmana, per als equips pallaresos de futbol. A Segona Catalana, el Tremp suma un punt després d'empatar contra el Castellserà (1-1). La cara de la moneda se l'ha endut el Rialp que, a Tercera Catalana, ha guanyat per 3-0 l'Arbeca. La creu, la derrota del Pobla contra l'Angulària per 2-0.

Repartiment de punts entre el Tremp i el Castellserà, en un dels primers matchball dels trempolins per salvar la categoria. Els del Jussà es van avançar al marcador gràcies al gol de Deniz al minut 13, un resultat que no es mouria fins la segona part. Tot i les nombroses ocasions dels locals per eixamplar la distància, qui va trobar fortuna de cara al gol va ser el Castellserà que va igualar el marcador al minut 73.

A Tercera Catalana, la victòria del Rialp fa que s'allunyi cada vegada més del descens. L'Arbeca es va presentar amb tan sols 11 jugadors per disputar el partit i el Rialp va fer valdre la superioritat numèrica amb la possibilitat de donar entrada a jugadors des de la banqueta. El primer gol arribava de la mà d'Alejandro al minut 20, i ell mateix ampliaria la distància a l'inici de la segona part. A l'últim minut del partit, Ben Yazide sentenciava amb el 3-0 definitiu.

El Pobla torna amb les mans buides de la visita al camp del segon classificat, l'Angulària. Els locals es van avançar al marcador al minut 24 per mitjà de Baiget; que va marcar també del segon i definitiu gol al minut 84.

Tot i sumar un punt, el Tremp té més complicada la salvació perquè tant el Bellpuig com el Vallfogona -el setzè i dissetè classificat- van guanyar els seus partits. Aconseguir mantenir la categoria passa per sumar els tres punts en el següent partit, que precisament és contra un rival directe, el Vallfogona. A falta de cinc partits per disputar, el Tremp suma 12 punts i el Vallfogona, 21.

A Tercera Catalana, la victòria del Rialp els dona aire i s'allunyen del descens. Amb 20 punts, se situen a la setzena plaça. El Pobla segueix setè amb 44 punts. La propera jornada, s'enfronten els dos equips pallaresos, amb els del Jussà com a locals.