Futbol

El CF Tremp perd a Vallfogona i diu adéu a la Segona Catalana (3-0)

El derbi que enfrontava el Pobla amb el Rialp a la Tercera Catalana es va haver de suspendre per la pluja

Redacció 30 d'abril de 2018 a les 09:51
Derrota del Club de Futbol Tremp al camp d’un rival directe per la salvació, el Vallfogona de Balaguer, que certifica el descens matemàtic de l’equip a Tercera Catalana (3-0). Els locals van sortir conscients de la importància del partit i en el minut 8 va ja van marcar el primer gol. El segon arribaria gràcies a una espectacular xilena de Farràs abans del descans.

A la represa, el Tremp va agafar les regnes i va poder marcar de penal, encara que el va fallar. Una nova diana de Farràs va sentenciar el matx i va certificar el descens dels trempolins a la Tercera Catalana un any després del seu ascens. El Tremp suma 12 punts i és a 13 de la salvació quan només en queda 12 per disputar. El Vallfogona, en canvi, s’aferra a la permanència, que té a un punt.

A la Tercera Catalana, el partit entre el Pobla i el Rialp es va haver de suspendre per la pluja. Els poblatans són 7ens amb 44 punts mentre que els del Pallars Sobirà són a la 16a posició amb 20 punts.