Diumenge, 7 de juliol de 2024

El Tremp sucumbeix davant el Santa Coloma B (46-71)

Els visitants van mostrar la seva superioritat davant un Tremp que ja té un peu i mig a Tercera Catalana

Redacció 7 de maig de 2018 a les 11:01
El Club Bàsquet Tremp va perdre dissabte al pavelló del Juncar davant el tercer classificat, el Santa Coloma B, per 25 punts de diferència (46-71). El partit va començar molt favorablement als trempolins, que gràcies a un gran encert, agafarien els primers avantatges. La màxima diferència va ser de 16-9. El primer quart, però, va acabar amb els visitants per damunt (19-20).

Al segon quart es va confirmar la superioritat del Santa Coloma, que va sotmetre el Tremp a una molt bona defensa i a un atac demolidor, demostrant la seva bona posició a la taula classificatòria. S’arribava al descans amb un marcador de 30-42. A la represa, les coses van seguir igual i el Tremp va acabar el partit demanant l’hora. Al final, 46-71 i derrota número 21 pels pallaresos.

Amb aquesta desfeta el Tremp veu com les opcions de salvar la categoria se li compliquen. Per jugar la promoció l’equip hauria de guanyar els dos partits que li queden, un d’ells a la pista del 5è classificat, i esperar les derrotes dels seus rivals més directes. Una combinació que ara mateix es preveu molt complicada.