El Pallars està vivint una revolució vitivinícola. En els darrers set anys hi ha hagut una emergència de petits cellers que es caracteritzen fonamentalment per la joventut i la formació de les persones que lideren els projectes. Aquest fet és inèdit a Catalunya, on cap altre territori ha tingut un creixement similar en aquest sector.
Amb l'objectiu de donar suport a aquest sector estratègic, l'
Ajuntament de Tremp a través del programa
Al teu gust, aliments del Pallars, ha organitzat una sèrie de seminaris d'enologia adreçats a viticultors de les dues comarques pallareses.
Aquest dimarts ha començat aquest cicle de sis propostes que condueix l'enòleg Joan Rubió i que s'allargaran durant tot el maig al Centre Cívic Tarraquet de Tremp. En el decurs dels diferents seminaris es tractaran temes diversos en el marc de l'enologia i la viticultura per tal de mantenir-los al dia de les últimes tendències i novetats, tant pel que fa a les instal·lacions i materials de bodega com a les innovacions en la vinificació. L'última sessió serà una presentació de la recerca de varietats antigues realitzada pel celler Albet i Noya.
Aquesta acció, a més, anirà acompanyada d'assessoraments personalitzats per a cada projecte, per tal de donar resposta a les necessitats diverses de cadascun dels cellers participants.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi