Dimecres, 3 de juliol de 2024
Vins

Els cellers del Pallars s'actualitzen amb uns seminaris d'enologia

El Centre Civic Tarraquet de Tremp acull les sis sessions del seminari, que s'allargaran durant tot el mes de maig

Redacció 9 de maig de 2018 a les 10:19
Les sessions estan conduïdes per l'enòleg Joan Rubió | Ajuntament
El Pallars està vivint una revolució vitivinícola. En els darrers set anys hi ha hagut una emergència de petits cellers que es caracteritzen fonamentalment per la joventut i la formació de les persones que lideren els projectes. Aquest fet és inèdit a Catalunya, on cap altre territori ha tingut un creixement similar en aquest sector.

Amb l'objectiu de donar suport a aquest sector estratègic, l'Ajuntament de Tremp a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars, ha organitzat una sèrie de seminaris d'enologia adreçats a viticultors de les dues comarques pallareses.


Aquest dimarts ha començat aquest cicle de sis propostes que condueix l'enòleg Joan Rubió i que s'allargaran durant tot el maig al Centre Cívic Tarraquet de Tremp. En el decurs dels diferents seminaris es tractaran temes diversos en el marc de l'enologia i la viticultura per tal de mantenir-los al dia de les últimes tendències i novetats, tant pel que fa a  les instal·lacions i materials de bodega com a les innovacions en la vinificació. L'última sessió serà una presentació de la recerca de varietats antigues realitzada pel celler Albet i Noya.

Aquesta acció, a més, anirà acompanyada d'assessoraments personalitzats per a cada projecte, per tal de donar resposta a les necessitats diverses de cadascun dels cellers participants.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació