Diumenge, 7 de juliol de 2024

El CB Tremp venç el Badalonès B però consuma el descens a Tercera (72-70)

Tot i la victòria, totes les opcions possibles de cara a l’última jornada donen el descens directe als pallaresos

Redacció 14 de maig de 2018 a les 10:11
El Club Bàsquet Tremp es resistia dissabte a donar per perduda la categoria davant el Badalonès B, a qui va vèncer al pavelló del Juncar per dos punts de diferència (72-70). No obstant això, totes les combinacions possibles de cara a l’última jornada de lliga, que es disputarà la setmana que ve, situen els trempolins en una de les dos últimes places de la taula, les que acrediten el descens directe a Tercera Catalana.

L’equip va sortir adormit, possiblement tocat pel fet de només disposar de 7 jugadors per a disputar el partit. El Badalonès ho va aprofitar i va agafar els primers avantatges (3-10, 11-17). No obstant això, els pallaresos van aconseguir capgirar la situació i posar-se per damunt al finalitzar el primer quart (18-17). El segon període va ser un vendaval trempolí, que amb un parcial de 16-0 (amb 5 triples a notats) va passar del 25-26 al 41-26. A la mitja part s’hi arribava 41-28.

Després del descans, el tercer quart va ser més igualat, tot i que també se’l va endur el Tremp per 19-17, amb 5 triples més en el conjunt del Pallars. S’arribava als últims 10 minuts amb un marcador de 60-45. Però els visitants no havien dit l’última paraula i gràcies a un recital de Boham, van aconseguir atansar-se fins el 72-70 final. Els visitants, fins i tot, van tenir l’última possessió per empatar o guanyar el partit, però no van aconseguir llançar a cistella.

El Tremp és ara 15è amb 8 victòries i 21 derrotes i disputarà l’última jornada a la pista del Sant Josep Obrer de l’Hospitalet, el sisè classificat, el proper dissabte. Encara que guanyés, l’equip no aconseguiria superar els seus rivals directes, ja que en cas d’empat té tots els averages perduts. El Tremp consuma doncs el descens a Tercera Catalana un any després d'assolir l’ascens de categoria. Aquesta ha estat la tercera temporada que el Tremp ha jugat a Segona Catalana.