Dijous, 4 de juliol de 2024
Futbol

El CF Tremp cau a Artesa en una mala segona part (4-1)

A Tercera Catalana, el Pobla supera el Verdú (4-1) i el Rialp perd contra el Vilanova de l'Aguda (3-1)

Redacció 14 de maig de 2018 a les 10:34
Un jugador de l'Artesa conduint la pilota davant la defensa d'un trempolí | CF Artesa
El Tremp torna d'Artesa de Segre amb una nova derrota, la 25ena de la temporada, en un partit que va tenir dos cares totalment diferents. Passats els primers 45 minuts, els jugadors anaven als vestidors amb un empat a 0 al marcador. Així, tots els cinc vols que es van veure el diumenge van arribar a la segona part. El primer, als quatre minuts de la represa. Dos minuts més tard, l'Artesa aconseguia el 2-O, i poc després, ampliava distàncies amb el 3-0. El quart el va marcar el Tremp en pròpia porta i Durany marcava el gol de l'honor als últims minuts de partit.

El mateix resultat es va veure en el partit entre el Pobla i el Verdú, en aquest cas amb victòria pallaresa. Quatre gols del Pobla, quatre golejadors diferents: Roset, Buahi, Centeno i Molleví. El Verdú va superar el porter poblatà una sola vegada, al minut 81, en un partit dominat pel Pobla en els 90 minuts.

De la seva banda, el Rialp va caure a casa del cuer, el Vilanova de l'Aguda. El partit ja es va posar en contra ben d'hora. En el primer quart d'hora, els del Sobirà perdien 2-0, marcador amb que s'arribava al descans. A la represa, el Rialp va aconseguir marcar i va posar la por al cos als jugadors del Vilanova. Buscant l'empat, però, va arribar el tercer gol en contra a l'últim minut de partit.

Amb aquests resultats, el Tremp continua tancant la classificació de Segona Catalana, amb el descens ja certificat. La setmana que ve jugarà l'últim partit a casa, contra el Mollerussa. A Tercera Catalana, el Pobla és 7è i el Rialp 16è. La propera jornada, els del Jussà jugaran contra el Bellcairenc, mentre que els del Sobirà rebran el Torà.