Dimecres, 3 de juliol de 2024
educació

Finalitza el concurs d’Instagram per fomentar l'emprenedoria entre els alumnes del Pallars

El guanyador ha estat Alfredo Corralero, alumne de cicles formatius de l'institut de Sort

Redacció 18 de maig de 2018 a les 11:38
La imatge guanyadora del concurs | Alfredo Colarrelo
El Centre de Recursos Pedagògics del Pallars i els instituts de la comarca han engegat el concurs Fotografia l’emprenedoria, a través d’Instagram, adreçat als alumnes de cicles formatius, secundària i batxillerat. L’objectiu és fomentar la cultura emprenedora entre els alumnes, promovent així competències, valors i actituds com la iniciativa, la responsabilitat i la cooperació. 

La fotografia guanyadora ha estat la fotografia Engeguem la màquina d'Alfredo Corralero, alumne de cicles formatius de l'Institut Hug Roger III de Sort. L'exposició es podrà visitar a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp fins a finals de juny, i de cara al setembre serà itinerant pels diferents centres de secundària del Pallars i les institucions que ho sol·licitin. 


Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte Pallars Educar i Emprendre que té com objectiu  fomentar la cultura emprenedora a partir de diferents propostes d'activitats adreçades a l'alumnat. Les 25 imatges finalistes formaran part d’una exposició que es presentarà el proper dia 24 a Tremp. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació