El CB Tremp s’acomiada de Segona Catalana amb una clara derrota (87-52)

Els pallaresos finalitzen la temporada perdent de 35 a la pista del Sant Josep Obrer de l’Hospitalet

Redacció 21 de maig de 2018 a les 10:55
El Tremp, en imatge d’arxiu, tornarà a jugar a Tercera la temporada que ve | Laia Nadal
El Club Bàsquet Tremp es va acomiadar dissabte de Segona Catalana patint una clara derrota a la pista del Sant Josep Obrer de l’Hospitalet (87-52). Els pallaresos, que es van desplaçar a l’àrea metropolitana amb només 7 jugadors, van disputar l’últim partit a la categoria, una setmana després de consumar el descens matemàtic a Tercera Catalana.

Ja sense opcions, l’equip va afrontar un partit de tràmit, igual que el seu rival, que amb la seva superioritat tècnica i sobretot física, va anar gairebé sempre per davant en el marcador. Un 5-8 favorable al Tremp va ser la màxima diferència pels trempolins, però el primer quart ja el va perdre per 23-12. Al segon quart es van eixamplar les distàncies (38-23).

El tercer quart va ser el definitiu. Amb un parcial de 29 a 16, els locals van acabar de sentenciar un Tremp que va acabar jugant amb 5 per les expulsions de dos dels seus jugadors. L’últim quart també va ser favorable als de l’Hospitalet (20-13), par acabar amb un marcador de 87-52. El Tremp, que ha acabat la temporada amb 8 victòries i 22 derrotes, diu adéu a la Segona Catalana un any després d’aconseguir l’ascens de categoria.