Futbol

El CF Tremp empata en l'últim partit de la temporada al Pedrasanta (1-1)

A Tercera Catalana, el Pobla goleja el Bellcairenc (2-6) i el Rialp perd contra el Torregrossa (0-2)

Redacció 21 de maig de 2018 a les 10:13
Aquest diumenge el Tremp ha jugat el darrer partit al Pedrasanta amb gespa natural | Pallars Digital
Repartiment de punts en l'últim partit de la temporada amb el Tremp com a local (1-1). Rebia el líder del grup 5 de Segona Catalana, el Mollerussa, que va aconseguir l'empat en els temps de descompte. Una categoria per sota, a Tercera Catalana, el Pobla supera amb facilitat el Bellcairenc (2-6) i el Rialp cau a casa contra el Torregrossa (0-2)

Tot i que la visita del líder, el Mollerussa, al Pedrasanta podia fer témer el pitjor als trempolins, els del Pallars Jussà es van merèixer endur-se els tres punts en joc. El gol de l'empat -que va neutralitzar el primer de Fernàndez al minut 56- va arribar en els últims minuts de partit, quan els locals estaven amb nou jugadors després de l'expulsió de Wilkinson i Tao.

Aquest ha estat el darrer partit a casa del Tremp a Segona Catalana. Des de fa tres setmanes que sap que la temporada que ve haurà de jugar a Tercerca Catalana; un descens que arriba només una any després d'haver aconseguit l'ascens. També ha estat el darrer partit amb gespa natural al camp municipal, ja que de cara al setembre es preveu que ja estigui instal·lada la gespa artificial.

Festival de gols al partit que enfrontava el Bellcairenc amb el Pobla. Tot i el resultat tant clar al final del partit, els equips van acabar la primera part amb un ajustat 0-1 al marcador. Ja a la represa, els poblatans, que van disputar el partit amb tan sols deu jugadors, va canviar de marxa i van afinar l'objectiu de cara a la porteria rival. Roset i Buahi, autors de dos gols cadascun, Molleví i El Madani van ser els encarregats de fer que els dos gols dels locals quedessin en res.

El Rialp va caure a casa contra el Torregrossa, en un partit que es va posar costa amunt molt d'hora. El primer gol en contra arribava al minut 5 i mitja hora després els visitants ampliaven la distància i situaven el marcador en el definitiu 0-2.

La setmana que ve, els tres equips tancaran la temporada de futbol pallarès. A Segona Catalana, el Tremp s'acomiadarà de la categoria al camp de l'Albi. De la seva banda, el Pobla rebrà l'Oliana i el Rialp -que ja té la permanència assegurada- viatjarà al camp del líder, l'Agramunt.