Futbol

Derrota del Tremp en el comiat de Segona Catalana (3-1)

A Tercera Catalana, el Pobla supera amb comoditat l'Oliana (6-3) i el Rialp rep una golejada (10-2)

Redacció 28 de maig de 2018 a les 10:13
S'acaba la temporada de futbol al Pallars, i per tant s'acaba també la participació del Tremp a Segona Catalana, tan sols un any després d'aconseguir l'ascens de categoria. En el darrer partit, una nova derrota. Aquest cop, contra l'Albi (3-1). A Tercera Catalana, festival de gols en els partits amb representació pallaresa. El Pobla va vèncer a casa contra l'Oliana (6-2) i el Rialp torna d'Agramunt amb un contundent 10-2 en contra.

Tot i començar per davant al marcador amb el gol del trempolí Antonio als 32 minuts, una bona segona part de l'Albi va capgirar la dinàmica del partit. Dos gols en dos minuts - al 64 i 66- avançaven als visitants, que establien el definitiu 3-1 de penal.

Una categoria per sota, a Tercera Catalana, el Pobla acaba la temporada amb una festa al camp municipal. El resultat del partit que l'enfrontava a l'Oliana era més propi a un partit de tennis: 6-3. Un dels factors que explica la golejada és que els visitants van viatjar al Pallars Jussà amb tan sols 10 jugadors, i a la meitat de la segona part es van quedar amb nou. Molleví, Roset, Llebot, Gasa i Ribeiro, per partida doble, van ser els autors dels gols.

La festa més gran, però, es va viure a Agramunt, on els aficionats van poder celebrar l'ascens a Segona Catalana dels de l'Urgell. Els jugadors van posar la cirereta al pastís de la temporada amb un festival de gols en el darrer partit de l'any. Barba i Julià van fer els gols de l'honor.

El Tremp acaba la temporada cuer amb 16 punts, i un balanç de 4 partits guanyats, 4 d'empatats i 26 de perduts. A Tercera Catalana, el Pobla és setè amb 58 punts (18 victòries, 5 empats i 11 derrotes). El Rialp, que va aconseguir la permanència la setmana passada, acaba 16è amb 24 punts i un balanç de 6 victòries, 6 empats i 22 derrotes. A partir del setembre, una nova temporada que comptarà amb sis derbis pallaresos.