Dimecres, 3 de juliol de 2024
Museus

El Museu d'Isona afronta un estiu ple d'activitats

Les visites teatralitzades i l'exposició "Se'n parlave i n'hi havie", les principals novetats d'aquest any

Redacció 27 de juny de 2018 a les 11:25
Els més petits podran tornar a dormir a les sales del museu | Museu Conca Dellà
El Museu de la Conca Dellà organitza un estiu amb una gran varietat d'activitats. A banda de les visites guiades als principals recursos patrimonials del municipi, que es duran a terme entre el juliol i l'agost, el catàleg d'activitats inclou diverses novetats. 

Una d'elles són les visites teatralitzades al Castell de Llordà, per descobrir l'imponent edificació del segle XI d'una forma diferent i didàctica de la mà de personatges sorgits directament de l'Alta Edat Mitjana. L'altra novetat arribarà el 8 de juliol, amb la inauguració de l'exposició sobre bruixeria al Pallars Se'n parlave i n'hi havie. A més, el comissariat de la mostra, Pau Castell, realitzarà una xerrada sobre aquesta temàtica. La mostra es podrà veure a Isona del 10 de juliol al 12 d'agost. 


Tampoc hi faltaran les dues Nits al Museu, que seran el 25 de juliol i el 17 d'agost. Els més petits podran gaudir realitzant jocs i activitats nocturnes vinculades als dinosaures i als romans, per acabar dormint en les sales del Museu. Es tracta d'una activitat que segons l'organització "ja està consolidada" i que cada any esgota les places disponibles. 

La Dinogresca tancarà l'estiu el 25 d'agost i estarà presidida pel Cornelius i la Cornèlia, els dinosaures isonencs que donaran el tret de sortida al correfoc amb bèsties de foc convidades. Per preparar aquesta festa, es realitzaran dos tallers infantils el 14 i el 21 d'agost. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació