L’
Ajuntament de Tremp, a través del programa
Al teu gust, aliments del Pallars, la
Fundació Alícia i l'
Associació Marques de Pastor han format els establiments del
Cinquè Llac per tenir una oferta adaptada a persones vegetarianes i veganes. El cuiner David Gil va ser el responsable del taller en el que van treballar-se una desena de receptes, entre elles, una de girella vegetariana. Una sessió que va tenir lloc el passat 3 de juliol.
Aquesta acció s'emmarca en la col·laboració entre les tres entitats amb l'objectiu de millorar l'oferta gastronòmica dels establiments adherits al Cinquè Llac. Els cuiners i nutricionistes de la Fundació Alicia han treballat per donar suport als establiments en l’elaboració de dietes equilibrades i amb presència de producte local, i que al mateix temps siguin còmodes per a ser consumides mentre es camina per la ruta senderista del Cinquè Llac.
Així mateix, s’ha treballat en l’adaptació d’aquesta oferta gastronòmica per a persones amb necessitats alimentàries especials: al·lèrgies i intoleràncies fonamentalment.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi