Dimecres, 3 de juliol de 2024
futbol

L’Ajuntament de Rialp, «molest» amb el Reus Deportiu

Després de la renúncia del club esportiu a celebrar la pretemporada a la població pallaresa

Redacció 21 de juliol de 2018 a les 10:19
Estat actual del camp del futbol de Rialp aquest divendres | Ajuntament
L’Ajuntament de Rialp està “disgustat i molest” amb el Club de Futbol Reus Deportiu, després que el club hagués decidit no pujar al Pallars Sobirà per fer part de la pretemporada. L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha explicat a Pallars Digital que el club va anunciar que no faria l'stage a la població pallaresa menys de 24 hores abans del dia en que se l'esperava. Això, segons el consistori, ha perjudicat a les empreses hoteleres que ja comptaven amb la reserva feta. 

El motiu pel qual el Reus, equip que competeix a la Lliga 1|2|3 de futbol, ha decidit no completar la seva pretemporada a Rialp és el “mal estat" del terreny de joc. En aquest sentit, Sabarich ha reconegut que el camp "no està en el seu millor moment", però no com per decidir no pujar. De fet, per l'alcalde de Rialp, el camp de futbol està en les mateixes condicions que l'estiu passat, quan el club sí que va entrenar-s'hi.


Sabarich ha deixat clar que "s'està donant una mala imatge del camp de futbol", una imatge que "no és real". L’equip seguirà amb la seva preparació a Reus. Aquest hagués estat el 15è any que el conjunt roig-i-negre prepara la nova temporada al Pallars Sobirà.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació