Dijous, 4 de juliol de 2024
Carreteres

La Diputació de Lleida tanca 19 dies la carretera L-911 a Sant Salvador de Toló

Per reparar un tram de la carretera que uneix amb el Coll de Comiols

Redacció 25 de juliol de 2018 a les 11:52
L'accés a Sant Salvador de Toló per Comiols quedarà tallat | ACN
La Diputació de Lleida actuarà per millorar la carretera L-911, la via que uneix el poble de Sant Salvador de Toló amb el coll de Comiols, al terme municipal de Gavet de la Conca. Les obres se centraran en el tram de carretera que passa pel pont sobre la riera de la Font de la Sarga. L'ens provincial va explicar que les actuacions serviran per reparar "patologies greus en una estructura", al punt quilomètric 5. 

Segons indica Segre, s'ha detectat que els carreus de pedra del pont s'han separat entre si com a conseqüència de l'erosió i filtracions de l'aigua. Així, es recol·locaran els carreus, s'instal·larà una nova superfície de formigó armat per repartir millor la càrrega i se substituiran les barreres de seguretat. Les obres tindran un import de 86.000 euros. 


El tall de la carretera, que no es reobrirà fins el 10 d'agost, obligarà els veïns de Sant Salvador de Toló, Perolet, Merea i Gramenet a accedir als nuclis per la carretera C-1412b. Cal recordar que fa unes setmanes els veïns del municipi es van queixar per l'estat actual de la carretera, que presenta diversos trams esfondrats. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació