Dimecres, 3 de juliol de 2024
curses de muntanya

Una Marató, la principal novetat de la Rialp Matxicots 2018

Les inscripcions, que es tancaran el 31 d'agost, ja compten amb més de 400 participants

Redacció 8 d'agost de 2018 a les 10:59
La Rialp Matxicots discorre per paisatges espectaculars del Pallars Sobirà | Elena Mate
Quan falta poc més d'un mes per la novena edició de la Rialp Matxicots, la cursa de muntanya més concorreguda del Pallars, l'organització ja encara la recta final de la preparació per tenir-ho tot a punt per al tercer cap de setmana de setembre. Les inscripcions, que avancen a bon ritme, ja superen als 400 participants i es tancaran el pròxim 31 d'agost.

En l'edició d'aquest any s'estrenarà un nou recorregut, la Marató de 44 quilòmetres i 4.000 metres de desnivell, que tindrà lloc el dissbte. Aquesta nova modalitat, se sumarà a les quatre distàncies de l’anterior edició: la Combinada, de 83 quilòmetres i 6.500 metres de desnivell que es disputarà en dos dies, la Trail de 60 quilòmetres i 5.000 metres de desnivell, la Mitja, de 23 quilòmetres i la Caminada Popular d'onze quilòmetres i on el cronòmetre no sigui important. 


Com cada any, Rialp espera acollir a mitjans de setembre unes 3.000 persones entre corredors, familiars i voluntaris. Uns voluntaris que, com a novetat, poden formar part d’un grup de WhatsApp endegat per l’Ajuntament de la població com a mitjà de comunicació i de coordinació. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació