Futbol

Victòries del Tremp (2-5) i del Pobla (2-0) en l'estrena de la temporada

El Rialp cau a casa contra el Torà (0-3) en l’inici d’un exercici que torna a reunir en la mateixa competició els tres equips pallaresos

Redacció 3 de setembre de 2018 a les 11:06
Aquest cap de setmana ha arrencat una nova temporada de futbol pallarès. Una temporada en que els tres equips del Pallars -Tremp, Pobla i Rialp- tornaran a competir a la mateixa categoria: el grup 14 de la Tercera Catalana; i una temporada que ha començat amb la victòria dels dos equips del Jussà i la derrota del del Sobirà.

El Tremp va superar amb contundència el Verdú per 2 gols a 5. El primer gol trempolí de la temporada el va marcar Deniz al minut 20. Els locals, però, van aconseguir empatar al minut 28, poc després d'haver-se quedat amb 10 jugadors sobre el camp. La superioritat numèrica va afavorir els trempolins, que es tornaven a avançar per mitjà d'Aranda. Matamoros, per partida doble, i Colom establien el 1 a 5 al marcador. El segon gol del Verdú va arribar a l'últim minut de partit.

El Pobla també va sumar tres punts, després de guanyar el seu partit contra el Butsènit (2-0). Roset avançava els poblatans al minut 18 i Molleví ampliava la distància al minut 42. Un resultat que ja seria definitiu. Els dos equips, però, es van quedar amb 10 jugadors quan al temps afegit l'àrbitre va expulsar Roset, pels poblatans, i Gerard.

Qui no va tenir tanta sort en la estrena de la temporada va ser el Rialp que va veure com el Torà s'enduia els tres punts (0-3). El partit, però, no es va resoldre fins a la segona part. El primer gol el va marcar Maldovan, al minut 50, en pròpia porta. Els altres dos gols van arribar en els darrers 10 minuts de partit.

Amb aquests resultats, la diferència de gols situa el Tremp segon classificat i el Pobla sisè. La derrota del Rialp el situa a la setzena plaça. La setmana que ve, els trempolins viatgen a Ponts, el Pobla a Torà i el Rialp a Tornabous.