Futbol

Jornada negra pels equips pallaresos de futbol

Només l’Escola de Futbol Tremp de Quarta Catalana aconsegueix guanyar en el dia del seu debut

Redacció 10 de setembre de 2018 a les 11:10
Jornada nefasta pels equips pallaresos que competeixen al grup 14 de la Tercera Catalana de futbol. Tots ells van perdre els seus respectius partits a domicili en una jornada per oblidar. El CF Tremp va caure per 3 gols a 0 al camp d’un Ponts que es va mostrar superior, sobretot a la segona meitat, quan va anotar els tres gols del partit.

El CF Pobla, de la seva banda, va caure derrotat al camp d’un fort Torà per 4 gols a 0 en un partit que els locals ja dominaven al minut 3. Després d’arribar amb un 2-0 a la mitja part, els locals van sentenciar el matx als segons 45 minuts. El FC Rialp tampoc va saber sumar i va caure per la mínima al camp del Tornabous, que va aconseguir desequilibrar el matx al minut 64.

Qui sí que va aconseguir els tres punts va ser el recentment creat equip amateur de l’Escola de Futbol Tremp, que competeix en la seva primera temporada al grup 21 de la Quarta Catalana. En el seu debut, l’equip va aconseguir una important victòria al camp del Coll de Nargó per 2 gols a 3 amb gols de Torra, Simbara i Rocafort, aquest últim al minut 89 de partit.

Amb aquests resultats i després de dos jornades disputades, a la Tercera Catalana el Tremp i el Pobla se situen a la part mitja de la taula amb 3 punts, mentre que el Rialp és cuer juntament amb el Vilanova de l’Aguda amb 0 punts. A Quarta Catalana l’EF Tremp forma part dels equips capdavanters amb 3 punts després de vèncer en la primera jornada de lliga.