Victòria del Tremp (0-1), empat del Rialp (2-2) i derrota del Pobla (1-3)

A Quarta Catalana, l’EF Tremp venç per la mínima al camp del SGM Ponent (0-1)

Redacció 17 de setembre de 2018 a les 11:01
L’EF Tremp ha guanyat els dos partits que ha jugat | SGM Ponent
Sort desigual pels equips pallaresos de futbol en aquesta nova jornada de competició. A Tercera Catalana, el CF Tremp va vèncer per la mínima al camp del Torregrossa, equip que feia dos temporades que no perdia a casa, gràcies a un solitari gol de Martins al minut 9 de partit. El matx va ser molt diputat, fins i tot dominat pels locals, però el Tremp va saber gestionar el marcador per endur-se els tres punts.

El CF Pobla, de la seva banda, va caure a casa per 1 gol a 3 davant el Tornabous en un matx que novament va ser força igualat tot i el marcador desigual. Els visitants es van avançar al minut 10 i només cinc minuts més tard aconseguirien el 0-2. Als vuit minuts de la represa va establir el gairebé definitiu 0-3 que va trencar Molleví, de penal, al 84.

Per un altre costat, el FC Rialp va aconseguir el primer punt de la temporada després d’empatar a 2 gols a casa contra el Vilanova de l’Aguda en un matx molt entretingut. Els pallaresos es van avançar per partida doble, als minuts 22 i 73 per mitjà de Semino i Moldovan, gols contrarestats en totes dos ocasions per Niang als minuts 72 i 76.

A Quarta Catalana, l’Escola de Futbol Tremp va vèncer al camp del SGM Ponent gràcies al solitari gol de Durany al minut 61 de partit.

Amb aquests resultats i després de tres jornades disputades, a la Tercera Catalana el Tremp suma ja 6 punts i se situa 7è. El Pobla segueix amb els 3 punts aconseguit la primera jornada de lliga a la 13a posició i el Rialp, que ha puntuat per primer cop, se situa 16è amb 1 punt. A Quarta, l’EF Tremp compta els seus partits per victòries i amb 6 punts és 4t a la classificació.