X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Dissabte, 21 de desembre de 2024
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
Ca d'Antema
29/11/2024
La cerimònia d'entrega va tenir lloc dimecres al Palau de Pedralbes
|
Cedida
Tres pallareses reben el Diploma de Mestre Artesà Alimentari
Es tracta de Clara Ferrando, de Casa Mateu de Surp, la carnissera i xarcutera de Sort, Alba Segarra, i Dolors Toló, de Ca d’Antema de la Plana de Mont-ros
10/05/2024
Dolors Toló, de Ca d'Antema
|
GremiCarn
El xolís de Ca d’Antema, premiat al 6è Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2024
La carnisseria de la Plana de Mont-ros ha estat reconeguda dins la categoria de millor llangonissa tipus pagès
03/11/2021
José Crespín visitant l'obrador de Ca d'Antema
|
Subdelegació del Govern
José Crespín es reuneix amb els alcaldes de Senterada i Sarroca de Bellera
El subdelegat del govern espanyol a Lleida també ha celebrat una reunió amb Ricard Pérez, representant de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
L’Ateneu del Pallars retorna 40.000 euros d’un ajut de Cultura per la «demora» en la llicència d'obres
Moren 200 garrins en un incendi en una granja de porcs a Bóixols
La Vall Fosca estrenarà un nou espai «coworking» aquest 2025
Lo més llegit