Han tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria del Pallars amb les ponències d’Òscar Poquet de Les Nous de Rialp, Oriol Pallarès d’És Pallarès de Tremp i Ivan Agustí de l’Obrador d’Autor d’Estac
25/11/2024
Sandra Marco, en imatge d'arxiu | Diputació de Lleida
El Geoparc Orígens ha celebrat el Dia Internacional de la Neteja amb la participació d’un grup de 17 de voluntaris i la col·laboració, entre d’altres entitats, dels Agents Rurals
23/10/2024
Entrada a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu | Ecomuseu
L’atleta pallaresa establerta a la Seu d’Urgell ha aconseguit el títol després de completar 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres en bicicleta i 42 més corrent
17/10/2024
Les dos ratafies premiades a Brusel·les | Licors Portet
La Ratafia dels Raiers "Reserva de l’Avi Joan" ha estat guardonada amb la Medalla d’Or, mentre que la "Ratafia Portet 1883 Reserva 33 Llunes" s'ha endut una Medalla de Plata
Amb un càrrec important a Airbus Espanya, és enginyera de telecomunicacions i compta amb més de 20 anys de trajectòria professional al sector TIC i aeronàutic
11/10/2024
L’acte central ha consistit en la lectura d’un manifest | CCPJ
Conversem amb Jan Vilanova, autor del text de 'Vosaltres, les bruixes', la lectura del qual es farà en primícia aquest divendres a Unarre en el marc del Dansàneu
10/07/2024
Gaudeix del Dansàneu amb Pallars Digital | Dansàneu/PD
Asclar llenya, dallar o fer un paller són les principals proves de la competició, que tindrà lloc a Ainet de Cardós, i que busca coronar l'equip de persones més hàbil realitzant activitats típiques del Pallars
11/06/2024
Les places per a les diferents degustacions guiades es van esgotar ràpidament | Ajuntament de Talarn
L’ajuntament xifra en 3.000 persones l’assistència al certamen, que ha comptat amb la participació de nou cellers del Pirineu i 10 restaurants de la comarca
06/06/2024
La fira amplia la seva mostra de vins amb un tast de la DO Empordà | Ajuntament de Talarn
La mostra donarà a conèixer aquest cap de setmana els cellers i els vins de la zona, i en especial els del Pallars, destacant-ne la qualitat i el rigor dels seus processos d'elaboració