Han tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria del Pallars amb les ponències d’Òscar Poquet de Les Nous de Rialp, Oriol Pallarès d’És Pallarès de Tremp i Ivan Agustí de l’Obrador d’Autor d’Estac
11/11/2024
Lluís Rabaneda durant el congrés celebrat a Roma | RFEP
El Geoparc Orígens ha celebrat el Dia Internacional de la Neteja amb la participació d’un grup de 17 de voluntaris i la col·laboració, entre d’altres entitats, dels Agents Rurals
23/10/2024
Entrada a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu | Ecomuseu
La iniciativa proposa receptar dinars en un restaurant per crear vincles entre persones que se senten soles i millorar i prevenir les afeccions nutricionals i emocionals
L’atleta pallaresa establerta a la Seu d’Urgell ha aconseguit el títol després de completar 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres en bicicleta i 42 més corrent
17/10/2024
Les dos ratafies premiades a Brusel·les | Licors Portet
La Ratafia dels Raiers "Reserva de l’Avi Joan" ha estat guardonada amb la Medalla d’Or, mentre que la "Ratafia Portet 1883 Reserva 33 Llunes" s'ha endut una Medalla de Plata
14/10/2024
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Institut Hug Roger III
Conversem amb Jan Vilanova, autor del text de 'Vosaltres, les bruixes', la lectura del qual es farà en primícia aquest divendres a Unarre en el marc del Dansàneu
10/07/2024
Gaudeix del Dansàneu amb Pallars Digital | Dansàneu/PD
Asclar llenya, dallar o fer un paller són les principals proves de la competició, que tindrà lloc a Ainet de Cardós, i que busca coronar l'equip de persones més hàbil realitzant activitats típiques del Pallars
13/06/2024
Vista aèria de la ciutat de Tremp | Ajuntament de Tremp
L’ajuntament xifra en 3.000 persones l’assistència al certamen, que ha comptat amb la participació de nou cellers del Pirineu i 10 restaurants de la comarca
06/06/2024
La fira amplia la seva mostra de vins amb un tast de la DO Empordà | Ajuntament de Talarn
La mostra donarà a conèixer aquest cap de setmana els cellers i els vins de la zona, i en especial els del Pallars, destacant-ne la qualitat i el rigor dels seus processos d'elaboració