X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Diumenge, 17 de novembre de 2024
Subscriu-t'hi
Pallars Digital
Surt
Subscriu-t'hi
La Xicoia
27/12/2022
Ampolles de vins del Pallars i del Pirineu en una imatge d'arxiu
|
Jordi Ubach
Els cellers del Pirineu presentaran les seves noves anyades en una festa a Sort
La celebració, que tindrà lloc el 15 de gener, coincidirà amb la 4a Edició de la Gran Festa dels Banuts
27/04/2022
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies
|
ACN
Reivindiquen les xicoies com una de les plantes comestibles més apreciades a la cuina i en la salut
Algunes cartes de restaurants pallaresos les incorporen per donar a conèixer aquest producte
22/02/2022
Una dona i dos joves de l'Escola d'Hoteleria preparant el farcit
|
ACN
Sort reinvindica el farcit de Carnaval com a embotit típic del Pirineu
Les cansaladeries i restaurants l'han recuperat durant els darrers anys després d'estar a punt de desaparèixer
19/06/2018
Ramon Cotarelo va ser el convidat i el gastrònom de l’any
|
La Xicoia
«La Xicoia» reconeix la promoció de la gastronomia del Pallars Sobirà
per
Jordi Ubach Llorens
Lola Diu, Sergi de Meià, el celler Batlliu de Sort, Pepe Raventós i Ramon Cotarelo han estat els premiats de l’11è sopar de la Xicoia d’Or
16/01/2018
Sergi de Meia impartint una classe pràctica de plats elaborats amb cuina de caça
|
ACN
Un taller de cuina reivindica la carn de caça com a producte de qualitat al Sobirà
La Festa Gastronòmica dels Banuts ha volgut popularitzar el consum de la carn de cérvol, daina o cabirol
10/01/2018
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa
|
Arxiu
Programen a Sort una festa gastronòmica centrada en la carn de caça
Els cérvols, les daines i els cabirols seran els protagonistes de la 1a Gran Festa Gastronòmica dels Banuts
15/05/2017
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca
|
La Xicoia
«La Xicoia» reconeix la trajectòria de Maria Julià de Fonda Farré
per
Redacció / ACN
La Formatgeria Casa Mateu de Surp, Francesc Orella i Josep Sucarrats, la resta de premiats del recuperat sopar de la Xicoia d'Or
11/05/2017
L'associació està formada per 21 restaurants del territori
|
ACN
Sort reivindica el producte local amb el desè sopar de la Xicoia d'Or
per
Darío Albert
Durant la nit es reconeixeran diferents establiments i personalitats per la seva tasca per difondre el producte local
20/02/2017
Taller d'elaboració de 'facit de Carnaval' impartit per dos mestresses
|
ACN
Els restaurants del Sobirà volen desestacionalitzar el «facit de Carnaval»
L'Associació Gastronòmica la Xicoia ensenyarà com s'elabora aquest dijous durant la festa del mondongo que celebrarà a Sort
22/11/2016
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort
|
Consell Comarcal Pallars Sobirà
El Pallars Sobirà dóna a conèixer les varietats antigues de fruita
Pera de Cardós, perons de Baiasca i poma Bellesa de Roma, són algunes de les espècies que es volen salvaguardar
08/03/2016
Foto de família dels cuiners de La Xicoia a la nova aula
|
ACN
Sort estrena l'aula de cuina
La instal·lació, promoguda pel Consorci LEADER Pirineu Occidental, està ubicada a un edifici annex de l'Escola de Piragüisme de Sort
14/01/2016
El Pallars Sobirà comptarà amb una nova aula de cuina
|
Arxiu
Sort obrirà una aula de cuina d'abast comarcal
Aquest espai formatiu ha de contribuir a dinamitzar la gastronomia local
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Clara Ferrando: «Al Pallars li falta gent jove que comenci bons projectes de producció i elaboració»
El servei d'atenció domiciliària del Pallars, sense metgessa des de l’abril
Els càmpings del Pallars lamenten la «focalització» que ha fet el Govern per prendre mesures arran de la DANA
Lo més llegit