X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Dissabte, 21 de desembre de 2024
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
La Xicoia
27/12/2022
Ampolles de vins del Pallars i del Pirineu en una imatge d'arxiu
|
Jordi Ubach
Els cellers del Pirineu presentaran les seves noves anyades en una festa a Sort
La celebració, que tindrà lloc el 15 de gener, coincidirà amb la 4a Edició de la Gran Festa dels Banuts
27/04/2022
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies
|
ACN
Reivindiquen les xicoies com una de les plantes comestibles més apreciades a la cuina i en la salut
Algunes cartes de restaurants pallaresos les incorporen per donar a conèixer aquest producte
22/02/2022
Una dona i dos joves de l'Escola d'Hoteleria preparant el farcit
|
ACN
Sort reinvindica el farcit de Carnaval com a embotit típic del Pirineu
Les cansaladeries i restaurants l'han recuperat durant els darrers anys després d'estar a punt de desaparèixer
19/06/2018
Ramon Cotarelo va ser el convidat i el gastrònom de l’any
|
La Xicoia
«La Xicoia» reconeix la promoció de la gastronomia del Pallars Sobirà
per
Jordi Ubach Llorens
Lola Diu, Sergi de Meià, el celler Batlliu de Sort, Pepe Raventós i Ramon Cotarelo han estat els premiats de l’11è sopar de la Xicoia d’Or
16/01/2018
Sergi de Meia impartint una classe pràctica de plats elaborats amb cuina de caça
|
ACN
Un taller de cuina reivindica la carn de caça com a producte de qualitat al Sobirà
La Festa Gastronòmica dels Banuts ha volgut popularitzar el consum de la carn de cérvol, daina o cabirol
10/01/2018
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa
|
Arxiu
Programen a Sort una festa gastronòmica centrada en la carn de caça
Els cérvols, les daines i els cabirols seran els protagonistes de la 1a Gran Festa Gastronòmica dels Banuts
15/05/2017
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca
|
La Xicoia
«La Xicoia» reconeix la trajectòria de Maria Julià de Fonda Farré
per
Redacció / ACN
La Formatgeria Casa Mateu de Surp, Francesc Orella i Josep Sucarrats, la resta de premiats del recuperat sopar de la Xicoia d'Or
11/05/2017
L'associació està formada per 21 restaurants del territori
|
ACN
Sort reivindica el producte local amb el desè sopar de la Xicoia d'Or
per
Darío Albert
Durant la nit es reconeixeran diferents establiments i personalitats per la seva tasca per difondre el producte local
20/02/2017
Taller d'elaboració de 'facit de Carnaval' impartit per dos mestresses
|
ACN
Els restaurants del Sobirà volen desestacionalitzar el «facit de Carnaval»
L'Associació Gastronòmica la Xicoia ensenyarà com s'elabora aquest dijous durant la festa del mondongo que celebrarà a Sort
22/11/2016
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort
|
Consell Comarcal Pallars Sobirà
El Pallars Sobirà dóna a conèixer les varietats antigues de fruita
Pera de Cardós, perons de Baiasca i poma Bellesa de Roma, són algunes de les espècies que es volen salvaguardar
08/03/2016
Foto de família dels cuiners de La Xicoia a la nova aula
|
ACN
Sort estrena l'aula de cuina
La instal·lació, promoguda pel Consorci LEADER Pirineu Occidental, està ubicada a un edifici annex de l'Escola de Piragüisme de Sort
14/01/2016
El Pallars Sobirà comptarà amb una nova aula de cuina
|
Arxiu
Sort obrirà una aula de cuina d'abast comarcal
Aquest espai formatiu ha de contribuir a dinamitzar la gastronomia local
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
L’Ateneu del Pallars retorna 40.000 euros d’un ajut de Cultura per la «demora» en la llicència d'obres
Moren 200 garrins en un incendi en una granja de porcs a Bóixols
La Vall Fosca estrenarà un nou espai «coworking» aquest 2025
Lo més llegit