X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Divendres, 22 de novembre de 2024
Subscriu-t'hi
Pallars Digital
Surt
Subscriu-t'hi
Mateu Huguet
16/11/2024
Clara Ferrando, propietària de Casa Mateu
|
TGE
Clara Ferrando: «Al Pallars li falta gent jove que comenci bons projectes de producció i elaboració»
per
Tomàs Garcia Espot
Conversem amb la propietària de la formatgeria Casa Mateu de Surp, creada fa gairebé 18 anys apostant fort per la proximitat i la sostenibilitat
21/10/2024
A la Fira hi han participat un total de 50 formatgeries artesanes
|
@oscarordeig
Sis medalles per a quatre formatgeries del Pallars al 30è concurs de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell
Montsent de Pallars, Formatges de Pallars, Casa Mateu de Surp i Formatges Vilavella sumen un or, tres plates i dos bronzes
09/08/2024
El formatge tou retirat del mercat
|
AESAN
Retiren tots els lots d'un formatge fet al Pallars per salmonel·la
Consum ha activat una alerta alimentària per la presència d'aquest bacteri en aquest producte de Casa Mateu de Surp, elaborat amb llet crua d'ovella
20/05/2024
Abans del sopar va tenir lloc l'Assemblea General de l'associació
|
Productors d'Oli del Pallars
Els productors d’oli del Pallars volen obtenir una Denominació d'Origen pròpia
Durant el sopar anual de l'associació han nomenat Mari Pau Huguet com la seva primera Padrina d'Honor
16/10/2023
A la Fira hi han participat un total de 49 formatgeries artesanes
|
Fira Sant Ermengol
Quatre formatgers pallaresos s'enduen set medalles de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell
Montsent de Pallars, Formatges de Pallars, Casa Mateu de Surp i Formatges Vilavella sumen un or, quatre plates i dos bronzes
26/04/2023
Clara Ferrando amb dos dels nous envasos retornables
|
M. Lluvich / ACN
La formatgeria Casa Mateu de Surp introdueix els envasos retornables als seus iogurts
El client rebrà un import simbòlic entre 0,10 i 0,40 euros quan porti l'envàs de vidre al seu establiment habitual
25/06/2021
Imatge d’una edició anterior de la Mostra de formatges
|
Ajuntament de Sort
Una vintena de formatgeries participen a la Mostra de Formatges de Sort
El certamen torna amb algunes limitacions després de la cancel·lació de l’any passat a causa de la pandèmia
02/11/2018
Pastissers de Sabadell preparant panellets
|
Juanma Peláez
Recepta per fer panellets de pinyons... t'hi atreveixes?
per
Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
22/12/2017
Ja tenim guanyadora del lot nadalenc amb productes del Pallars!
Es tracta d’una nova promoció exclusiva per als socis del diari | Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes!
15/12/2017
Sortegem un lot nadalenc amb productes del Pallars!
Com sempre, hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de desembre
15/05/2017
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca
|
La Xicoia
«La Xicoia» reconeix la trajectòria de Maria Julià de Fonda Farré
per
Redacció / ACN
La Formatgeria Casa Mateu de Surp, Francesc Orella i Josep Sucarrats, la resta de premiats del recuperat sopar de la Xicoia d'Or
22/07/2016
Mateu Huguet, nou gerent territorial de l'ICS a Lleida i l'Alt Pirineu i Aran
Substitueix Jaume Capdevila, que serà el nou director de centre de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida
30/10/2015
El Pallars, terra de bons formatges
|
Aida Morales
Tres formatges pallaresos, entre els 50 millors de Catalunya
per
Aida Morales
Publiquen un llibre únic i directe per als amants del formatge, que pretén ser una selecció experta dels més exclusius de Catalunya
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Tanca l’escorxador municipal de la Pobla de Segur
Citen sis persones al Jutjat de Tremp per l'ocupació del bloc de pisos de Rialp
El PSC de l'Alt Pirineu proposa al Govern que prioritzi la inversió al coll de Perves
Lo més llegit