Una cinquantena d'activitats oferiran del 4 d'octubre al 17 de novembre la possibilitat de conèixer l'amplia gamma de productes que s'elaboren a la comarca
01/08/2019
Curs realitzat la darrera tardor per la Fundació Alícia a restauradors del Pallars | Ajuntament de Tremp
El celler Sauvella és el protagonista de la 7a edició de "Biblioteques amb DO", una iniciativa que enguany ha editat un fulletó amb recomanacions literàries relacionades amb el vi
15/01/2019
Dos copes de vi amb els participants del seminari de fons | ACN
El Jussà dona a conèixer els vins del Pallars al sector de la restauració i al comerç especialitzat i ofereix la possibilitat de visitar els cellers de la zona
20/12/2018
Imatge del curtmetratge que mostra dos dels seus protagonistes | Ajuntament de Tremp
Un corder xisquet i un pagès pallarès protagonitzen aquesta singular història que promou el territori i tots els seus actiu a través de l'ovella Xisqueta, un element d'identitat
17/12/2018
Presentació de l'Oli de Muntanya ERM a l'Hotel Terradets de Cellers | Javier Lebrero
Aquest projecte vol posar en valor el territori i l'agricultura de la Vall de Barcedana, apostant per collir l'oliva en verd, en un lloc on tradicionalment s'ha fet oli madur
03/12/2018
Francesc Mauri durant les jornades | Ajuntament de Tremp
Comencen els seminaris "Els dilluns del vi", per donar a conèixer els vins del territori Pallars al sector de la restauració i al comerç especialitzat de la zona
05/11/2018
Chacón, acompanyada de les autoritats locals, visitant la fira | Gencat