X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Diumenge, 22 de desembre de 2024
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
alimentació
25/04/2017
Els disruptors endocrins i el càncer
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens explica la relació entre aquestes substàncies i la malaltia
23/03/2017
Membres de l'EPS a la manifestació en favor dels refugiats a Barcelona
|
EPS
L'EPS engega un cicle de pensament crític a la Pobla de Segur
La primera activitat tindrà lloc aquest dissabte amb una xerrada sobre l'autogestió dels aliments | Un dels objectius és la creació d'horts solidaris a la població
24/02/2017
Com podem tractar i prevenir l'hèrnia hiatal?
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens dona algunes claus per reduir-ne i controlar-ne l'excés
24/01/2017
Quina alimentació s'ha de seguir per reduir el colesterol?
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia explica quina és l'alimentació més adequada per reduir el colesterol
24/12/2016
Quin és l'esmorzar ideal per afrontar una competició?
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia explica quina és l'alimentació més adequada per competir amb garanties
24/11/2016
Els grups sanguinis i l'alimentació
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia respon les preguntes dels nostres lectors sobre els grups sanguinis i la seva relació amb l'alimentació
24/10/2016
És saludable una dieta vegana?
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia respon les preguntes dels nostres lectors sobre el veganisme
25/09/2016
L'artrosi: com combatre‑la?
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia respon les preguntes dels lectors sobre l'artrosi i el col·lagen
24/08/2016
Acne: quina alimentació hem de seguir?
per
Laura Espia i Carola Baliu
La nutricionista Laura Espia i la dermatòloga Carola Baliu ens donen les claus per reduir aquest problema de pell
24/06/2016
Què diu la femta sobre la nostra salut?
per
Laura Espia
La dietista i nutricionista Laura Espia ens explica què significa la forma i composició de la femta
19/06/2016
Tremp fomenta els bons hàbits alimentaris entre els més joves
Aquesta setmana han tingut lloc les jornades educatives per a la promoció d'una alimentació saludable
23/05/2016
Com podem guanyar pes de forma saludable?
per
Laura Espia
La dietista i nutricionista Laura Espia ens dóna les claus per augmentar pes de manera sana
18/05/2016
Conclou el projecte «Toleranyam» a Tremp
Alumnes del l'Escola Valldeflors i del col·legi Maria Immaculada han presentat els seus treballs entorn a les intoleràncies alimentàries
25/04/2016
Falta de desig sexual?
per
Laura Espia
La dietista i nutricionista Laura Espia ens explica com podem contribuir a despertar el desig sexual perdut
06/04/2016
La vedella dels Pirineus, tercer producte càrnic català que obté el segell de qualitat de la UE
Es tracta de la primera indicació geogràfica que inclou territori d'una i altra banda dels Pirineus
08/03/2016
Els alumnes de Tremp aprenen sobre intoleràncies a la cuina
Les sessions s'efectuen al càtering És Pallarès
29/02/2016
«No tenia molt clar què fer però sempre havia volgut anar a l’estranger»
per
Judit Nadal
Fill de Pujalt i sent un pallarès de raça pura, el Joel Font viu actualment a Londres, una de les 10 ciutats més multiètniques del món
25/02/2016
La menopausa i l'alimentació
per
Laura Espia
La dietista i nutricionista Laura Espia ens explica com afrontar la menopausa amb una bona nutrició
25/02/2016
El Jussà aposta per la venda directa dels productes agroalimentaris
La jornada "Aliments, gastronomia i territori" serveix com a espai de trobada entre productors, elaboradors i restaurants
08/02/2016
Agricultura forma els caçadors en matèria de sanitat i higiene de la carn
Els mateixos caçadors podran certificar que els animals caçats poden entrar a la cadena de comercialització
20/01/2016
Els joves de Tremp aprenen sobre les intoleràncies alimentàries
Dilluns passat va arrencar aquest programa a les escoles de Tremp
02/12/2015
El món rural aguanta millor la crisi que l'urbà, segons un estudi de la UdL
La presència de l'atur és molt menor a poblacions petites i comarques inferiors en general al 8%, tot i que també ha crescut
30/11/2015
Primer taller per aprendre a fer pa sense gluten a Tremp
Organitzat per l'Associació Celíacs de Catalunya
25/11/2015
Primer pla del ramader Jordi Baró munyint una euga
|
ACN
Un ramader del Pallars Sobirà comercialitza llet d'euga congelada
Aquesta llet és la que més s'assembla a la materna i conté altes dosis de nutrients beneficiosos per l'organisme
21/11/2015
El preu de la carn de porc se situa per sota del cost de producció
La producció augmenta mentre el consum es manté estable, la qual cosa fa caure el preu fins a dades que no es donaven des del 2009
13/05/2015
Premien l'Escola Vall Fosca per un projecte d'apadrinament de llavors autòctones
El centre ha creat un banc de llavors per a tots els habitants de la Vall Fosca
Pàgina 3 de 3
< Anterior
Següent >
Ara a portada
La Pobla de Segur reparteix 10 milions d'euros del tercer premi de la rifa de Nadal
Alerta per fort vent diumenge i dilluns a tot el Pallars
Moren 200 garrins en un incendi en una granja de porcs a Bóixols
Lo més llegit