X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Divendres, 8 de novembre de 2024
Subscriu-t'hi
Pallars Digital
Surt
Subscriu-t'hi
aliments
27/04/2018
L'harpagòfit és una planta medicinal
|
Plantasysalud
Què en sabem de l'harpagòfit?
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens explica la triple acció d'aquesta planta medicinal
30/03/2018
Tinc gastritis, què puc menjar i què he d'evitar?
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens explica quins aliments hem de restringir si tenim una gastritis
24/02/2018
Els suplements alimentaris i el «running»
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens explica quins suplements ens poden anar bé per competir en una cursa
25/01/2018
La numeració dels ous, què indica?
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens explica quina informació trobem al codi imprès als ous
23/01/2018
La jornada va tenir lloc al centre cívic Tarraquet
|
Ajuntament
Tremp es posiciona com a productor de corder de qualitat
L'Ajuntament aplega en una jornada professionals ramaders, carnissers i restauradors per posar en valor la carn de corder
23/12/2017
Les algues, font de vitamina B12?
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens explica quins nutrients ens poden aportar les algues
22/11/2017
Són cancerígens els edulcorants?
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens explica què pot produir una ingesta excessiva d'edulcorants
15/11/2017
El projecte està destinat especialment a alumnes de cicle mitjà i superior
|
ACN
La Cúpula Gustum posa en valor la producció agroalimentària a Tremp
El projecte es dirigeix a les escoles de tota Catalunya i durant aquest curs es desplaçarà a uns 40 centres de primària
24/10/2017
Què és la gelea reial?
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens explica les propietats d'aquest suplement natural
22/08/2017
Què ens diuen les etiquetes?
per
Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens explica quina informació dels aliments podem descobrir llegint les etiquetes
21/07/2017
Totes les pomes de la marca estan cultivades a més de 700 metres d'alçada
|
Arada Coop
Les pomes «Biolord» arriben al Pallars Sobirà
La cooperativa compta amb dos productors de la comarca que cultiven les pomes a més de 700 metres d'alçada
24/11/2016
Classificació dels aliments recollits en una edició del Gran Recapte
|
Adrià Costa
El Pallars se suma al Gran Recapte d'Aliments
per
Jordi Ubach Llorens
Més de 20 comerços pallaresos recolliran tot tipus d'aliments aquest cap de setmana
27/11/2015
Voluntaris del Gran Recapte dels Aliments
|
Martí Albesa
El Gran Recapte, «una demostració de responsabilitat social»
per
Redacció / Jordi Palmer
La setena edició de la recollida solidària d'aliments se celebra aquest divendres i dissabte arreu de Catalunya | Uns 70 voluntaris faran possible la recollida en una desena de supermercats i comerços del Pallars
09/08/2015
Com preparar el menjar per evitar toxiinfeccions alimentàries
El 60% de brots es concentren durant els mesos d'estiu per les altes temperatures
24/04/2015
El Pallars recull gairebé 6 tones d'aliments durant el Gran Recapte
Els voluntaris han treballat tota la setmana en la classificació del material
Pàgina 2 de 2
< Anterior
Següent >
Ara a portada
El Pallars Jussà augmenta un 16% la taxa de recollida i gestió de residus
El Govern dona dos anys als municipis perquè tinguin un pla d’inundació homologat
Jeannine Abella acusa el Govern de «manca de compromís» amb Lleida i el Pirineu
Lo més llegit