Dilluns, 30 de desembre de 2024

aula de cuina

10/01/2018
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa | Arxiu
Els cérvols, les daines i els cabirols seran els protagonistes de la 1a Gran Festa Gastronòmica dels Banuts
25/10/2017
L'historiador Pau Castell pronunciarà una xerrada de l'AEUPS
L'historiador Pau Castell pronunciarà una xerrada de l'AEUPS | Arxiu
Les conferències mensuals s'allargaran fins al juny de l'any que ve
18/10/2017
Fabian Mohedano és l'impulsor de la Reforma Horària
Fabian Mohedano és l'impulsor de la Reforma Horària | ACN
per Darío Albert
Programa setze conferències que s'allargaran fins a final de maig i que tractaran diversos temes
11/10/2017
Els productes de la majoria de plats surten del territori
Els productes de la majoria de plats surten del territori | Ajuntament de Tremp
Coincidint amb les fires de la comarca, restaurants i cases rurals oferiran un menú basat en productes locals
21/06/2017
Imatge il·lustrativa
Aquesta és la curiosa anècdota de Jordi Lladós, un jove de Tremp que estudia a l'escola Hofmann de Barcelona
01/06/2017
Alguns dels participants del curs elaborant un plat.
Alguns dels participants del curs elaborant un plat. | Ajuntament de Tremp
Quinze persones beneficiàries del projecte "Treiem-ne més profit" aprenen a cuinar aliments de temporada amb diferents tècniques
24/05/2017
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs | ACN
En el marc d'una jornada on es pretén posar en valor els aliments de les explotacions de la zona
30/04/2017
Imatge il·lustrativa
per Adriana Fort
Conversem amb l'Òscar Poquet, un xef de Rialp que des de l'any 2010 es guanya la vida en un restaurant de Dubai
22/11/2016
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort | Consell Comarcal Pallars Sobirà
Pera de Cardós, perons de Baiasca i poma Bellesa de Roma, són algunes de les espècies que es volen salvaguardar
11/11/2016
La fira tindrà lloc aquest cap de setmana
La fira tindrà lloc aquest cap de setmana | Jordi Ubach
per Lina Borrell
Aquest cap de setmana Salàs de Pallars celebra la 12a Diada de Rememoració de la Fira
09/11/2016
Els restauradors pallaresos durant una de les sessions
Els restauradors pallaresos durant una de les sessions | Ajuntament de Tremp
Durant dos dies els restauradors del Pallars Jussà aprenen diferents tècniques culinàries posant especial atenció a la cuina del corder
31/10/2016
Tremp es va vestir de tardor amb la 15a Fira del Codony
Tremp es va vestir de tardor amb la 15a Fira del Codony | Jordi Ubach
per Jordi Ubach
El consistori celebra l'èxit d’una fira "que ha tornat als seus orígens"i destaca l'alta assistència de públic
27/10/2016
Imatge promocional de les jornades
Imatge promocional de les jornades | Consell Cultural de les Valls d'Àneu
per Lina Borrell
El periodista David Fernández, antic diputat i portaveu de la CUP, oferirà una conferència sobre la manipulació de la informació
27/10/2016
El codony serà un any més el fruit protagonista del certamen
El codony serà un any més el fruit protagonista del certamen | Ajuntament de Tremp
La plaça Capdevila i el seu entorn aplegaran al voltant de 70 estands agroalimentaris i del comerç local | S'ha convocat novament l'esmorzar popular a base de llonganissa i allioli de codony, així com el concurs d'allioli de codony
25/10/2016
Les jornades comptaran amb sessions de cuina
Les jornades comptaran amb sessions de cuina | Martí Albesa
Les Jornades professionals enogastronòmiques i de la cuina del Pirineu "Gastropirineus" es plantegen recuperar productes i plats del Pirineu
20/10/2016
Mariano Gonzalvo impartint una de les sessions
Mariano Gonzalvo impartint una de les sessions | Ajuntament de Tremp
Una quinzena de cuiners del Pallars Jussà participen en un seminari sobre cuina creativa a partir de matèries primes de proximitat
06/10/2016
La sessió inaugural va tenir lloc a La Lira
La sessió inaugural va tenir lloc a La Lira | Josep Vives
per Jordi Ubach
La sessió inaugural va consistir en una representació teatral a La Lira
30/09/2016
Imatge il·lustrativa
També s'hi troba representada la cuina pallaresa a través d'una demostració de cuina de l'Associació Apat Pallars
28/09/2016
Imatge il·lustrativa
Les fires de tardor ofereixen la possibilitat de tastar els plats tradicionals que es cuinaven pels firandants que durant la fira hi portaven bestiar
22/06/2016
Imatge il·lustrativa
El Consell Comarcal dóna resposta a una reivindicació dels joves majors de 16 anys | S’ubicarà a l’Epicentre i cobrirà els horaris en què la biblioteca estigui tancada
24/05/2016
Imatge il·lustrativa
Els nens i nenes de trempolins transmeten els seus desitjos de salut i alegria als infants hospitalitzats
08/03/2016
Foto de família dels cuiners de La Xicoia a la nova aula
Foto de família dels cuiners de La Xicoia a la nova aula | ACN
La instal·lació, promoguda pel Consorci LEADER Pirineu Occidental, està ubicada a un edifici annex de l'Escola de Piragüisme de Sort
14/01/2016
El Pallars Sobirà comptarà amb una nova aula de cuina
El Pallars Sobirà comptarà amb una nova aula de cuina | Arxiu
Aquest espai formatiu ha de contribuir a dinamitzar la gastronomia local
05/11/2015
Imatge il·lustrativa
L'Ajuntament de Tremp organitza aquesta proposta formativa en el marc del projecte "Treiem-ne més profit"
21/10/2015
Imatge il·lustrativa
Arrenca una nova edició dels seminaris de cuina per a cuiners, organitzat per "Al teu gust"
05/10/2015
Imatge il·lustrativa
Arrenca la 3a edició de la campanya "Cuina de Fira" a la Fira Ramadera de la Pobleta
24/09/2015
Imatge il·lustrativa
Ajuntament i Consell Comarcal s'uneixen per potenciar el sector agroalimentari en el marc del projecte 'Aliments del Territori i Tu'
17/09/2015
Imatge il·lustrativa
Participaran en fires i organitzaran cursos per a professionals del sector, aturats i persones que treballen amb la gent gran
27/02/2015
Imatge il·lustrativa
L'AMPA de l'escola ja va aconseguir salvar el centre el curs passat gràcies al 'crowdfunding'
30/01/2015
12 persones reben formació bàsica de cuina a través del dispositiu d’inserció 'Treiem-ne més profit'
Pàgina 3 de 4