X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Dijous, 21 de novembre de 2024
Subscriu-t'hi
Pallars Digital
Surt
Subscriu-t'hi
blat
15/05/2023
Iban Campos mostra un sarpar de blat forment i un altre de pasta elaborada
|
ACN / M. Lluvich
Un jove emprenedor de Talarn elabora pasta amb la varietat antiga de blat forment
Iban Campos, guanyador del premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà, conrea el cereal, elabora el producte i el comercialitza
12/12/2019
Mapa municipal, segons el tipus de conreu més habitual
|
ND
MAPES: Quin és el conreu més comú al teu municipi?
per
Roger Tugas / Jordi Ubach
Els cereals, i especialment l'ordi, són el conreu preferit a 367 municipis, seguits pels farratges (225), l'olivera (112) i la vinya (106)
17/06/2016
Les cerveses guardonades en la primera edició del concurs
|
ABC
La «Pubilla» de «La Masovera», millor cervesa artesanal de blat segons l'ABC
La cervesa trempolina, feta amb llúpols plantats al Pallars Jussà, s'adjudica el primer "Premi ABC a la Millor Cervesa Artesana"
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Un fragment del retaule gòtic d’Escalarre torna al poble més d’un segle després
La nova Biblioteca Pública de Sort s’inaugura amb una clara vocació comarcal
El reg de la Conca de Tremp: una obra clau pel futur agrari de la comarca
Lo més llegit