X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Dilluns, 10 de març de 2025
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
blat forment
15/05/2023
Iban Campos mostra un sarpar de blat forment i un altre de pasta elaborada
|
ACN / M. Lluvich
Un jove emprenedor de Talarn elabora pasta amb la varietat antiga de blat forment
Iban Campos, guanyador del premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà, conrea el cereal, elabora el producte i el comercialitza
12/12/2019
Mapa municipal, segons el tipus de conreu més habitual
|
ND
MAPES: Quin és el conreu més comú al teu municipi?
per
Roger Tugas / Jordi Ubach
Els cereals, i especialment l'ordi, són el conreu preferit a 367 municipis, seguits pels farratges (225), l'olivera (112) i la vinya (106)
17/06/2016
Les cerveses guardonades en la primera edició del concurs
|
ABC
La «Pubilla» de «La Masovera», millor cervesa artesanal de blat segons l'ABC
La cervesa trempolina, feta amb llúpols plantats al Pallars Jussà, s'adjudica el primer "Premi ABC a la Millor Cervesa Artesana"
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Un despreniment talla la C‑13 a l'altura de la Font de les Bagasses
Javi Muñoz: «La rivalitat entre persones que juguen per representar el seu poble és el més pur i bonic del futbol»
El pas d'un front portarà pluja intensa i fort vent aquest cap de setmana al Pallars
Lo més llegit