X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Dilluns, 10 de març de 2025
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
cambrers
19/10/2024
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
|
Jordi Ubach
Miquel Madrigal: «Quan vam començar teníem clar que calia treballar amb la gent de casa i el producte local»
per
Tomàs Garcia Espot
Conversem amb el cuiner pallarès i cap de departament i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
24/05/2023
La formació ha comptat amb 18 participants
|
Ajuntament de Tremp
Tremp finalitza una formació sobre operacions bàsiques en restauració
El curs s'ha centrat en les normes d'atenció al client, el material del servei de begudes a sala, muntatge del menjador i el transport de plats, safates, entre altres
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Un despreniment talla la C‑13 a l'altura de la Font de les Bagasses
Javi Muñoz: «La rivalitat entre persones que juguen per representar el seu poble és el més pur i bonic del futbol»
El pas d'un front portarà pluja intensa i fort vent aquest cap de setmana al Pallars
Lo més llegit