També s’ha dut a terme un taller participatiu on cada ramader ha expressat la seva realitat i la seva visió sobre l'ús de la nova Sala de Desfer comarcal
L'Ajuntament de la Pobla de Segur n'ha licitat la redacció, que vol ser punt de partida del disseny de l’edifici, així com de les tècniques constructives
25/10/2023
Interior de la nova Sala de Desfer | Ajuntament de Sort
La proposta, presentada per Junts i aprovada amb un ampli suport, demana la inclusió d'aquestes carns als menús de totes les escoles públiques de Catalunya almenys un cop al mes
19/09/2023
La segona edició creix incorporant novetats | Ajuntament de la Pobla de Segur
El cuiner del programa Cuines de TV3 i guanyador de Masterchef, Arnau Paris, farà una demostració d’una recepta amb els millors acompanyaments per les hamburgueses
07/07/2023
Dues vaques brunes del Pirineu en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
El trempolí Jaume Badia guanya el segon premi amb una llonganissa tradicional sense floridura en un certamen organitzat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn
09/02/2021
Jaume Badia, de Badia Xarcuters, mostra la botifarra d’ou amb girella | Casa Badia
Un consisteix en la instal·lació d’una micromalteria i l’altre és un estudi de mercat per a l’aprofitament de carn salvatge a les comarques dels Pallars