Dijous, 21 de novembre de 2024

carn de vedella

19/09/2024
La principal novetat d'enguany és la incorporació d’un tercer dia al festival
La principal novetat d'enguany és la incorporació d’un tercer dia al festival | Bàrbara Chalamanch
El festival gastronòmic poblatà arrenca aquest dijous amb una demostració de cuina amb tast a càrrec de l’Escola d’Hosteleria del Pallars
27/08/2024
Maria Nicolau farà una demostració de cuina el dissabte 21 de setembre
Maria Nicolau farà una demostració de cuina el dissabte 21 de setembre | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur està cuinant el programa de la mostra, que enguany tindrà lloc del 19 al 21 de setembre
20/12/2023
L'acte va comptar amb l'assistència d'una cinquantena de persones
L'acte va comptar amb l'assistència d'una cinquantena de persones | Ajuntament de Sort
Hi han participat ramaders del Pallars Sobirà, que han donat la seva visió abans que l'equipament es posi en marxa
04/12/2023
Imatge d'una de les visites de l'expedició pallaresa
Imatge d'una de les visites de l'expedició pallaresa | Ajuntament de Sort
També s’ha dut a terme un taller participatiu on cada ramader ha expressat la seva realitat i la seva visió sobre l'ús de la nova Sala de Desfer comarcal
07/11/2023
Imatge d'arxiu d'un porc senglar
Imatge d'arxiu d'un porc senglar | XPN
L'Ajuntament de la Pobla de Segur n'ha licitat la redacció, que vol ser punt de partida del disseny de l’edifici, així com de les tècniques constructives
25/10/2023
Interior de la nova Sala de Desfer
Interior de la nova Sala de Desfer | Ajuntament de Sort
El projecte ha estat finançat en un 40% per la Generalitat i ha comptat amb una inversió d’uns 60.000 euros
20/09/2023
Un ramat d'ovelles a la muntanya de Llessui
Un ramat d'ovelles a la muntanya de Llessui | M. Lluvich / ACN
La proposta, presentada per Junts i aprovada amb un ampli suport, demana la inclusió d'aquestes carns als menús de totes les escoles públiques de Catalunya almenys un cop al mes
19/09/2023
La segona edició creix incorporant novetats
La segona edició creix incorporant novetats | Ajuntament de la Pobla de Segur
El cuiner del programa Cuines de TV3 i guanyador de Masterchef, Arnau Paris, farà una demostració d’una recepta amb els millors acompanyaments per les hamburgueses
07/07/2023
Dues vaques brunes del Pirineu en una imatge d'arxiu
Dues vaques brunes del Pirineu en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
L’empresa càrnia de la Pobla de Segur ha estat guardonada gràcies a la seva hamburguesa de vedella ecològica
11/05/2023
Marc Garriga, director del Parc Natural, i Montse Barado, presidenta de l'Associació Cavall Pirinenc Català del Sobirà
Marc Garriga, director del Parc Natural, i Montse Barado, presidenta de l'Associació Cavall Pirinenc Català del Sobirà | M. Lluvich / ACN
L'objectiu és promoure el consum de la carn de poltre i les diferents maneres de cuinar-lo
30/11/2022
Imatge de les hamburgueses de Casa Mestrepere
Imatge de les hamburgueses de Casa Mestrepere | Brunec
L'explotació pallaresa ha estat la primera en la categoria d'hamburguesa de carn de Vaca Bruna ecològica
24/11/2022
Un ramat de vaques al Pallars Sobirà
Un ramat de vaques al Pallars Sobirà | ACN
La primera edició del certamen, que tindrà lloc al Berguedà aquest cap de setmana, girarà entorn de la carn de vedella en forma d'hamburguesa
18/10/2022
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder | ACN
Tremp ha reunit aquest dilluns professionals de la gastronomia i estudiants de cuina per reivindicar el valor d'aquest producte
26/09/2022
El 'showcooking' del cuiner Marc Ribas va ser uns dels actes amb més públic
El 'showcooking' del cuiner Marc Ribas va ser uns dels actes amb més públic | Jordi Ubach
Tot i la pluja, que va fer la guitza durant el matí, l'esdeveniment va comptar amb la participació d'unes 1.500 persones
22/09/2022
Imatge promocional del festival
Imatge promocional del festival | Ajuntament de la Pobla de Segur
El festival gastronòmic se celebra aquest dissabte i tindrà enguany l’hamburguesa km0 com a protagonista
14/09/2022
El projecte, nascut l'any 2020, havia quedat paral·litzat a causa de la Covid-19
El projecte, nascut l'any 2020, havia quedat paral·litzat a causa de la Covid-19 | Ajuntament de la Pobla de Segur
El certamen comptarà amb activitats infantils, actuacions musicals, i els plats forts de la jornada: un 'showcooking' amb Marc Ribas i l’Espai Brasa
26/08/2022
Interior d'un dels colomars documentats pels Agents Rurals
Interior d'un dels colomars documentats pels Agents Rurals | Agents Rurals
Es tracta de construccions que tenien al seu interior orificis per a la cria dels coloms, una pràctica que s’associava a les cases importants
20/05/2022
Jaume Badia amb el xorís guanyador
Jaume Badia amb el xorís guanyador | Gremi Carn
El trempolí Jaume Badia s'ha endut el primer premi, mentre que el poblatà Josep Prió ha sigut segon, tots dos en la categoria de xorís
17/05/2022
Un ramat de vaques de Cal Tomàs
Un ramat de vaques de Cal Tomàs | ACN
L'estudi s'ha fet durant vuit mesos amb 24 vedells de l'explotació ramadera Cal Tomàs de la Pobla de Segur
16/04/2022
Una Viacrucis de Divendres Sant
Una Viacrucis de Divendres Sant | Adrià Costa
per Àlvar Llobet
L'Església ha imposat durant dècades un precepte que ha passat de ser molt seguit a anar caient en l'oblit
22/02/2022
Una dona i dos joves de l'Escola d'Hoteleria preparant el farcit
Una dona i dos joves de l'Escola d'Hoteleria preparant el farcit | ACN
Les cansaladeries i restaurants l'han recuperat durant els darrers anys després d'estar a punt de desaparèixer
16/02/2022
El menjar s’aboca cada dissabte i regala imatges espectaculars
El menjar s’aboca cada dissabte i regala imatges espectaculars | Ajuntament de Tremp
El projecte aprofita l’excedent alimentari, alhora que promou el turisme sostenible a la zona de la Terreta
29/09/2021
Pla general d’una vaca de raça pallaresa
Pla general d’una vaca de raça pallaresa | ACN
La raça ha passat de gairebé desaparèixer a ser reconeguda pel Parlament i comptar amb una associació de vuit criadors
21/05/2021
Jaume Badia mostra la llonganissa premiada
Jaume Badia mostra la llonganissa premiada | Casa Badia
El trempolí Jaume Badia guanya el segon premi amb una llonganissa tradicional sense floridura en un certamen organitzat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn
09/02/2021
Jaume Badia, de Badia Xarcuters, mostra la botifarra d’ou amb girella
Jaume Badia, de Badia Xarcuters, mostra la botifarra d’ou amb girella | Casa Badia
Jaume Badia guanya el premi amb una botifarra d'ou i girella que vol traslladar al consumidor la mescla de dos productes tradicionals del Pallars
13/11/2020
Un ramader amb un ramat de cavalls pirinencs català a un prat de Tavascan
Un ramader amb un ramat de cavalls pirinencs català a un prat de Tavascan | ACN
La suspensió de les fires obliga els ramaders pirinencs a buscar noves fórmules per vendre i mostrar els seus animals
21/04/2020
Un grup d'eugues i poltres menjant farratges en imatge d’arxiu
Un grup d'eugues i poltres menjant farratges en imatge d’arxiu | ACN
La Federació de Cavall Pirinenc Català (FECAPI) ho farà a través de les associacions comarcals de ramaders
24/04/2019
Un ramat de vaques al Pallars Sobirà
Un ramat de vaques al Pallars Sobirà | ACN
Ha iniciat una campanya divulgativa per incentivar el consum de productes càrnics d’explotacions que ajuden a mantenir el paisatge del parc
18/04/2019
Una Viacrucis de Divendres Sant
Una Viacrucis de Divendres Sant | Adrià Costa
L'església ha imposat durant dècades un precepte que ha passat de ser molt seguit a anar caient en l'oblit
09/03/2019
Imatge de la presentació dels dos projectes
Imatge de la presentació dels dos projectes | Pallars Actiu
Un consisteix en la instal·lació d’una micromalteria i l’altre és un estudi de mercat per a l’aprofitament de carn salvatge a les comarques dels Pallars
Pàgina 1 de 2