X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Dimecres, 16 d'abril de 2025
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
cassola de bacallà
16/04/2022
Panadons, un altre producte valorat
|
Arxiu
Alguns plats típics de Setmana Santa, a més de la mona
per
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
22/04/2019
Mones de Pasqua
|
Adrià Costa
Els plats típics de Setmana Santa més enllà de la mona
per
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
29/10/2015
La Confraria del Bacallà nomena «Salinera d'honor» la vila de Gerri
per
Jordi Ubach
La població pallaresa va ser la primera del món on el bacallà va conèixer la sal per la seva curació
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Història d'un ou de Caramelles
La Pobla de Segur també aprova la moció on es declara municipi «lliure de llops»
L'Escola Agrària del Pallars forma carnissers i xarcuters per garantir el relleu del sector al Pirineu