Dilluns, 23 de desembre de 2024

cuina de bosc

25/11/2024
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors | Sobirà Dinàmic
Han tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria del Pallars amb les ponències d’Òscar Poquet de Les Nous de Rialp, Oriol Pallarès d’És Pallarès de Tremp i Ivan Agustí de l’Obrador d’Autor d’Estac
12/11/2024
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat | Slow Food Catalunya
Ponts ha acollit aquest dilluns la trobada anual d’aquest moviment de cuina de quilòmetre zero, que ja compta amb cinc establiments pallaresos, quatre dels quals al Sobirà
23/10/2024
Presentació de Pallars Gastronòmic, aquest dimarts a l'Alfolí de Gerri de la Sal
Presentació de Pallars Gastronòmic, aquest dimarts a l'Alfolí de Gerri de la Sal | M. Lluvich / ACN
Una setantena de productors agroalimentaris i restaurants de les comarques pallareses han donat el tret de sortida a la campanya
19/10/2024
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Jordi Ubach
per Tomàs Garcia Espot
Conversem amb el cuiner pallarès i cap de departament i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
14/10/2024
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Institut Hug Roger III
«Cuinem Talent», organitzat per Sobirà Dinàmic i Al Teu Gust, tindrà lloc el dies 15 i 29 d'octubre i el 19 de novembre
02/10/2024
Una prova de l'Open Lleida BTT, amb la ciutat de Tremp al fons
Una prova de l'Open Lleida BTT, amb la ciutat de Tremp al fons | UC Tremp
La zona dels Nerets i del Bosc de la Coma ha tornat a ser protagonista de la prova per segon any consecutiu, tot i que amb circuits renovats
19/09/2024
La principal novetat d'enguany és la incorporació d’un tercer dia al festival
La principal novetat d'enguany és la incorporació d’un tercer dia al festival | Bàrbara Chalamanch
El festival gastronòmic poblatà arrenca aquest dijous amb una demostració de cuina amb tast a càrrec de l’Escola d’Hosteleria del Pallars
27/08/2024
Maria Nicolau farà una demostració de cuina el dissabte 21 de setembre
Maria Nicolau farà una demostració de cuina el dissabte 21 de setembre | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur està cuinant el programa de la mostra, que enguany tindrà lloc del 19 al 21 de setembre
23/08/2024
Efectius remullant la zona afectada pel foc
Efectius remullant la zona afectada pel foc | Bombers
Els Bombers també han rescatat tres persones desorientades, entre les quals un menor, al barranc del Bosc
02/05/2024
Imatge d'una formació a l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Imatge d'una formació a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | M. Lluvich / ACN
Tindrà una durada d'un curs acadèmic i s'impartirà a les noves instal·lacions de cuina i restaurant pedagògic del centre
30/04/2024
Professors i alumnes de l'escola després de rebre el distintiu
Professors i alumnes de l'escola després de rebre el distintiu | Pere Català
És el primer cop que una escola de cuina entra a formar part d'aquest col·lectiu
29/03/2024
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital | All Negre/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
15/03/2024
Una zona boscosa del Montsec d'Ares en una imatge d'arxiu
Una zona boscosa del Montsec d'Ares en una imatge d'arxiu | ACN
La mesura s'allargarà fins al 15 d'octubre, i caldrà una autorització per fer activitats amb risc d'incendi forestal
08/03/2024
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital | All Negre/PD
Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
05/02/2024
Una vedruna per a conills a Gavet de la Conca
Una vedruna per a conills a Gavet de la Conca | M. Lluvich / ACN
La població d'aquest espècie a la Conca de Tremp està molt amenaçada, però ningú ho percep com un perill
13/12/2023
Restauradors del Pallars participant en una de les sessions
Restauradors del Pallars participant en una de les sessions | Al teu gust
Una quinzena de professionals dels dos Pallars i l’Alta Ribagorça participen a una nova edició de les Jornades d’Innovació del programa "Al teu gust"
11/12/2023
La inauguració del nou espai ha estat rebuda amb satisfacció per la direcció del centre
La inauguració del nou espai ha estat rebuda amb satisfacció per la direcció del centre | Institut Hug Roger III
Al restaurant pedagògic, situat a l’Institut Hug Roger III de Sort, s’hi serviran productes de proximitat i de temporada
10/10/2023
Imatge de la jornada realitzada a l'obrador d'És Pallarès
Imatge de la jornada realitzada a l'obrador d'És Pallarès | Ajuntament de Tremp
Aquesta tardor tindran lloc tres sessions temàtiques a les dues capitals conduïdes per Fundació Alícia
31/08/2023
Imatge del fogó de gas d'una de les persones denunciades
Imatge del fogó de gas d'una de les persones denunciades | Agents Rurals
per Tomàs Garcia Espot
Les actuacions s’han efectuat en el marc dels controls rutinaris per prevenir els incendis forestals
10/08/2023
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas | TVC
El restaurant del Pont de Claverol va ser el més ben valorat per davant de l'Alosa del Segle XX i Cal Jou de Conques
08/08/2023
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos | TVC
El programa presentat per Marc Ribas visita l'Alosa de l'Hotel Segle XX, Lo Racó del Pont i Cal Jou
31/07/2023
Restes dels fornals i el forn de ferro al bosc de Virós
Restes dels fornals i el forn de ferro al bosc de Virós | M. Lluvich / ACN
El jaciment es troba a 1.710 metres i ajudarà a conèixer millor les formes d'extracció i transformació del mineral
05/05/2023
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès | CEI Pallars Jussà
Parlem amb l'Adrià Martínez, nou gestor d’un dels restaurants insígnia del Pallars Jussà
02/05/2023
Imatge d'una sessió anterior del cicle
Imatge d'una sessió anterior del cicle | Ajuntament de Tremp
La tercera edició del cicle culinari començarà el 18 de maig a l'espai Taller de la Pobla de Segur
13/04/2023
Imatge d'una de les barreres col·locades a l'entrada del bosc comunitari
Imatge d'una de les barreres col·locades a l'entrada del bosc comunitari | PNAP
La mesura, aprovada per unanimitat pels veïns, també busca evitar els furts de llenya i ordenar la collita de bolets
06/04/2023
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos | GastroPirineus
El certamen gastronòmic tindrà lloc a l'hotel Port Ainé 2000 els dies 11 i 12 d'abril amb més d'una vintena de professionals
08/03/2023
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme | Cedida
L'alumne guardonat, Gerard Barbosa, ha estat reconegut pel millor treball de cuina a la 32a edició del certamen
16/02/2023
David Seijas durant la formació celebrada a la capital del Jussà
David Seijas durant la formació celebrada a la capital del Jussà | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp vol oferir una formació en l'excel·lència i formar personal de la restauració, venda i servei de vins i d'altres productes de la terra
31/01/2023
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades | Escola d'Hoteleria
Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes als alumnes del centre
25/01/2023
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions | Ajuntament de Tremp
La 2a edició constarà de cinc sessions, conduïdes per xefs dels dos Pallars
Pàgina 1 de 4