Divendres, 22 de novembre de 2024

cuina de bosc

22/05/2019
Al Pirineus Parc Aventura també es pot practicar la tirolina
Al Pirineus Parc Aventura també es pot practicar la tirolina | Pirineus Parc Aventura
Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari
08/05/2019
El Pirineus Parc Aventura és el primer bosc vertical del Pallars
El Pirineus Parc Aventura és el primer bosc vertical del Pallars | Pirineus Parc Aventura
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de maig | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!
15/03/2019
Imatge recent d’una crema de rostolls a Isona
Imatge recent d’una crema de rostolls a Isona | Agents Rurals
En els dos mesos i mig que portem d'any ja s’han cremat més hectàrees que en tot el 2018
12/03/2019
Les verdures contenen alts percentatges de potassi
Les verdures contenen alts percentatges de potassi | Pixabay
per Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens dona alguns consells que poden ajudar a persones amb malalties renals
20/02/2019
Imatge de la sessió duta a terme aquest dilluns
Imatge de la sessió duta a terme aquest dilluns | Ajuntament de Tremp
Restauradors i productors del Pallars Jussà gaudeixen d’una masterclass amb la xef i professora Anjalina Chugani
02/02/2019
Imatge de les jornades gastronòmiques a Sort
Imatge de les jornades gastronòmiques a Sort | Festa dels banuts
per Ivet Eroles
La carn de caça es la gran protagonista d'aquesta festa gastronòmica que comptarà amb una jornada tècnica de demostracions de cuina de caça, entre d'altres activitats
09/01/2019
El Refugi del Gall Fer ofereix activitats tot l'any
El Refugi del Gall Fer ofereix activitats tot l'any | Refugi del Gall Fer
Es farà una reforma a l'equipament, que va sortir a concurs a l’octubre i inclou l’estació d'esquí nòrdic
14/12/2018
Els millors xefs de Catalunya, com els germans Roca, han cuinat tonyina Balfegó
Els millors xefs de Catalunya, com els germans Roca, han cuinat tonyina Balfegó | Balfegó
per Publireportatge
Organitzades pel Grup Balfegó, són una magnífica oportunitat per degustar l’autèntica tonyina roja en totes les seves modalitats | Se celebren en diferents restaurants, entre els quals quatre del Pallars
29/11/2018
Imatge d’un dels cursos realitzats aquesta setmana
Imatge d’un dels cursos realitzats aquesta setmana | Ajuntament de Tremp
Les jornades formatives estan organitzades pel programa "Al teu gust, aliments del Pallars"
02/11/2018
Pastissers de Sabadell preparant panellets
Pastissers de Sabadell preparant panellets | Juanma Peláez
per Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
24/10/2018
Captura d’un dels vídeos del nou Canal Girella
Captura d’un dels vídeos del nou Canal Girella | Al teu gust
Aquest nou espai a Youtube allotjarà vídeos curts dedicats als diferents productes agroalimentaris, així com receptes i altres gravacions
25/09/2018
Imatge il·lustrativa
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 d'octubre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!
30/08/2018
Foc al Bosc, l'aplicació de l'ICGC
Foc al Bosc, l'aplicació de l'ICGC | ND
Facilita la visualització de la distribució i abast territorial dels focs que ha patit el Catalunya els últims 30 anys i veure l'evolució posterior de l'àrea afectada
15/03/2018
Els Bombers apagant un foc al tros de Conca de Dalt
Els Bombers apagant un foc al tros de Conca de Dalt | Agents Rurals
Del 15 de març al 15 d’octubre, no se'n pot fer als terrenys forestals sense autorització
16/01/2018
Sergi de Meia impartint una classe pràctica de plats elaborats amb cuina de caça
Sergi de Meia impartint una classe pràctica de plats elaborats amb cuina de caça | ACN
La Festa Gastronòmica dels Banuts ha volgut popularitzar el consum de la carn de cérvol, daina o cabirol
10/01/2018
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa | Arxiu
Els cérvols, les daines i els cabirols seran els protagonistes de la 1a Gran Festa Gastronòmica dels Banuts
11/10/2017
Els productes de la majoria de plats surten del territori
Els productes de la majoria de plats surten del territori | Ajuntament de Tremp
Coincidint amb les fires de la comarca, restaurants i cases rurals oferiran un menú basat en productes locals
07/08/2017
Voluntaris netejant un arbre que acaben de tallar
Voluntaris netejant un arbre que acaben de tallar | ACN
Aquest estiu més de 200 persones col·laboraran amb la neteja de boscos, cens de gall fer o bioconstrucció al Pallars Sobirà
21/06/2017
Imatge il·lustrativa
Aquesta és la curiosa anècdota de Jordi Lladós, un jove de Tremp que estudia a l'escola Hofmann de Barcelona
01/06/2017
Alguns dels participants del curs elaborant un plat.
Alguns dels participants del curs elaborant un plat. | Ajuntament de Tremp
Quinze persones beneficiàries del projecte "Treiem-ne més profit" aprenen a cuinar aliments de temporada amb diferents tècniques
24/05/2017
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs | ACN
En el marc d'una jornada on es pretén posar en valor els aliments de les explotacions de la zona
30/04/2017
Imatge il·lustrativa
per Adriana Fort
Conversem amb l'Òscar Poquet, un xef de Rialp que des de l'any 2010 es guanya la vida en un restaurant de Dubai
22/11/2016
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort | Consell Comarcal Pallars Sobirà
Pera de Cardós, perons de Baiasca i poma Bellesa de Roma, són algunes de les espècies que es volen salvaguardar
11/11/2016
La fira tindrà lloc aquest cap de setmana
La fira tindrà lloc aquest cap de setmana | Jordi Ubach
per Lina Borrell
Aquest cap de setmana Salàs de Pallars celebra la 12a Diada de Rememoració de la Fira
09/11/2016
Els restauradors pallaresos durant una de les sessions
Els restauradors pallaresos durant una de les sessions | Ajuntament de Tremp
Durant dos dies els restauradors del Pallars Jussà aprenen diferents tècniques culinàries posant especial atenció a la cuina del corder
31/10/2016
Tremp es va vestir de tardor amb la 15a Fira del Codony
Tremp es va vestir de tardor amb la 15a Fira del Codony | Jordi Ubach
per Jordi Ubach
El consistori celebra l'èxit d’una fira "que ha tornat als seus orígens"i destaca l'alta assistència de públic
27/10/2016
El codony serà un any més el fruit protagonista del certamen
El codony serà un any més el fruit protagonista del certamen | Ajuntament de Tremp
La plaça Capdevila i el seu entorn aplegaran al voltant de 70 estands agroalimentaris i del comerç local | S'ha convocat novament l'esmorzar popular a base de llonganissa i allioli de codony, així com el concurs d'allioli de codony
25/10/2016
Les jornades comptaran amb sessions de cuina
Les jornades comptaran amb sessions de cuina | Martí Albesa
Les Jornades professionals enogastronòmiques i de la cuina del Pirineu "Gastropirineus" es plantegen recuperar productes i plats del Pirineu
20/10/2016
Mariano Gonzalvo impartint una de les sessions
Mariano Gonzalvo impartint una de les sessions | Ajuntament de Tremp
Una quinzena de cuiners del Pallars Jussà participen en un seminari sobre cuina creativa a partir de matèries primes de proximitat
30/09/2016
Imatge il·lustrativa
També s'hi troba representada la cuina pallaresa a través d'una demostració de cuina de l'Associació Apat Pallars
Pàgina 3 de 4