Dijous, 14 de novembre de 2024

cuina vegana

12/11/2024
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat | Slow Food Catalunya
Ponts ha acollit aquest dilluns la trobada anual d’aquest moviment de cuina de quilòmetre zero, que ja compta amb cinc establiments pallaresos, quatre dels quals al Sobirà
23/10/2024
Presentació de Pallars Gastronòmic, aquest dimarts a l'Alfolí de Gerri de la Sal
Presentació de Pallars Gastronòmic, aquest dimarts a l'Alfolí de Gerri de la Sal | M. Lluvich / ACN
Una setantena de productors agroalimentaris i restaurants de les comarques pallareses han donat el tret de sortida a la campanya
19/10/2024
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Jordi Ubach
per Tomàs Garcia Espot
Conversem amb el cuiner pallarès i cap de departament i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
14/10/2024
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Institut Hug Roger III
«Cuinem Talent», organitzat per Sobirà Dinàmic i Al Teu Gust, tindrà lloc el dies 15 i 29 d'octubre i el 19 de novembre
19/09/2024
La principal novetat d'enguany és la incorporació d’un tercer dia al festival
La principal novetat d'enguany és la incorporació d’un tercer dia al festival | Bàrbara Chalamanch
El festival gastronòmic poblatà arrenca aquest dijous amb una demostració de cuina amb tast a càrrec de l’Escola d’Hosteleria del Pallars
27/08/2024
Maria Nicolau farà una demostració de cuina el dissabte 21 de setembre
Maria Nicolau farà una demostració de cuina el dissabte 21 de setembre | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur està cuinant el programa de la mostra, que enguany tindrà lloc del 19 al 21 de setembre
02/05/2024
Imatge d'una formació a l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Imatge d'una formació a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | M. Lluvich / ACN
Tindrà una durada d'un curs acadèmic i s'impartirà a les noves instal·lacions de cuina i restaurant pedagògic del centre
30/04/2024
Professors i alumnes de l'escola després de rebre el distintiu
Professors i alumnes de l'escola després de rebre el distintiu | Pere Català
És el primer cop que una escola de cuina entra a formar part d'aquest col·lectiu
29/03/2024
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital | All Negre/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
08/03/2024
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital
Gaudeix de la cuina vegetariana d'All Negre amb Pallars Digital | All Negre/PD
Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
13/12/2023
Restauradors del Pallars participant en una de les sessions
Restauradors del Pallars participant en una de les sessions | Al teu gust
Una quinzena de professionals dels dos Pallars i l’Alta Ribagorça participen a una nova edició de les Jornades d’Innovació del programa "Al teu gust"
11/12/2023
La inauguració del nou espai ha estat rebuda amb satisfacció per la direcció del centre
La inauguració del nou espai ha estat rebuda amb satisfacció per la direcció del centre | Institut Hug Roger III
Al restaurant pedagògic, situat a l’Institut Hug Roger III de Sort, s’hi serviran productes de proximitat i de temporada
10/10/2023
Imatge de la jornada realitzada a l'obrador d'És Pallarès
Imatge de la jornada realitzada a l'obrador d'És Pallarès | Ajuntament de Tremp
Aquesta tardor tindran lloc tres sessions temàtiques a les dues capitals conduïdes per Fundació Alícia
10/08/2023
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas | TVC
El restaurant del Pont de Claverol va ser el més ben valorat per davant de l'Alosa del Segle XX i Cal Jou de Conques
08/08/2023
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos | TVC
El programa presentat per Marc Ribas visita l'Alosa de l'Hotel Segle XX, Lo Racó del Pont i Cal Jou
05/05/2023
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès | CEI Pallars Jussà
Parlem amb l'Adrià Martínez, nou gestor d’un dels restaurants insígnia del Pallars Jussà
02/05/2023
Imatge d'una sessió anterior del cicle
Imatge d'una sessió anterior del cicle | Ajuntament de Tremp
La tercera edició del cicle culinari començarà el 18 de maig a l'espai Taller de la Pobla de Segur
06/04/2023
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos | GastroPirineus
El certamen gastronòmic tindrà lloc a l'hotel Port Ainé 2000 els dies 11 i 12 d'abril amb més d'una vintena de professionals
08/03/2023
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme | Cedida
L'alumne guardonat, Gerard Barbosa, ha estat reconegut pel millor treball de cuina a la 32a edició del certamen
16/02/2023
David Seijas durant la formació celebrada a la capital del Jussà
David Seijas durant la formació celebrada a la capital del Jussà | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp vol oferir una formació en l'excel·lència i formar personal de la restauració, venda i servei de vins i d'altres productes de la terra
31/01/2023
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades | Escola d'Hoteleria
Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes als alumnes del centre
25/01/2023
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions | Ajuntament de Tremp
La 2a edició constarà de cinc sessions, conduïdes per xefs dels dos Pallars
15/11/2022
La cuinera Meritxell Tartera durant el seminari
La cuinera Meritxell Tartera durant el seminari | ACN
La Pobla de Segur també ha acollit amb èxit de participació la 3ª edició del Sopar Gastronòmic de l'Oli
10/11/2022
Moment de la formació oferida per Marta Lluis Massa
Moment de la formació oferida per Marta Lluis Massa | Ajuntament de Tremp
L'objectiu ha estat millorar les competències per afavorir de manera òptima la inserció al mercat de treball
18/10/2022
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder | ACN
Tremp ha reunit aquest dilluns professionals de la gastronomia i estudiants de cuina per reivindicar el valor d'aquest producte
04/10/2022
Un productor de formatges mostra el seu producte durant la trobada
Un productor de formatges mostra el seu producte durant la trobada | ACN
El col·lectiu ha celebrat a Sort la seva trobada anual, que serveix per intercanviar experiències i per reconèixer l’aposta pel producte de proximitat i els productors locals
30/09/2022
La jornada és un reconeixement als restaurants i menjadors amb el producte de proximitat
La jornada és un reconeixement als restaurants i menjadors amb el producte de proximitat | Slow Food Catalunya
L'acte tindrà lloc el proper dilluns a l'Escola de Piragüisme de Sort
08/08/2022
L’Andreu (a l’esquerra) i la Tina (de groc), amb els antics propietaris del restaurant
L’Andreu (a l’esquerra) i la Tina (de groc), amb els antics propietaris del restaurant | Xic’s Cal Borrech
Parlem amb la Tina i l’Andreu, els nous propietaris d’un restaurant molt estimat i valorat que vol mantenir l’esperit de l’anterior etapa
27/04/2022
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies | ACN
Algunes cartes de restaurants pallaresos les incorporen per donar a conèixer aquest producte
29/03/2022
Imatge del primer taller, dedicat a l'elaboració de tapes
Imatge del primer taller, dedicat a l'elaboració de tapes | Al teu gust
Aquest dilluns ha tingut lloc una formació adreçada al personal de sala i professionals del comerç especialitzat
Pàgina 1 de 3