X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Dilluns, 22 de juliol de 2024
Subscriu-t'hi
Pallars Digital
Surt
Subscriu-t'hi
cuiners
08/03/2023
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme
|
Cedida
L'Escola d'Hoteleria del Pallars rep un premi especial al Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí
L'alumne guardonat, Gerard Barbosa, ha estat reconegut pel millor treball de cuina a la 32a edició del certamen
18/10/2022
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder
|
ACN
«Al teu gust» posa en valor la carn de corder com a element saludable i clau per la sostenibilitat del Pallars
Tremp ha reunit aquest dilluns professionals de la gastronomia i estudiants de cuina per reivindicar el valor d'aquest producte
27/04/2022
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies
|
ACN
Reivindiquen les xicoies com una de les plantes comestibles més apreciades a la cuina i en la salut
Algunes cartes de restaurants pallaresos les incorporen per donar a conèixer aquest producte
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Reprenen per tercer dia consecutiu la recerca del menor desaparegut a la presa de Sant Antoni
Antònia Font posa amb una gran festa el punt final al Talarn Music Experience 2024
Els atacs de gossos salvatges precipiten la tornada de dos ramats d'Hortoneda i Sossís
Lo més llegit