X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Dilluns, 10 de març de 2025
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
cuiners
19/10/2024
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
|
Jordi Ubach
Miquel Madrigal: «Quan vam començar teníem clar que calia treballar amb la gent de casa i el producte local»
per
Tomàs Garcia Espot
Conversem amb el cuiner pallarès i cap de departament i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
08/03/2023
Barbosa (segon per l'esquerra) durant l'entrega de premis celebrada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme
|
Cedida
L'Escola d'Hoteleria del Pallars rep un premi especial al Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí
L'alumne guardonat, Gerard Barbosa, ha estat reconegut pel millor treball de cuina a la 32a edició del certamen
18/10/2022
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder
|
ACN
«Al teu gust» posa en valor la carn de corder com a element saludable i clau per la sostenibilitat del Pallars
Tremp ha reunit aquest dilluns professionals de la gastronomia i estudiants de cuina per reivindicar el valor d'aquest producte
27/04/2022
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies
|
ACN
Reivindiquen les xicoies com una de les plantes comestibles més apreciades a la cuina i en la salut
Algunes cartes de restaurants pallaresos les incorporen per donar a conèixer aquest producte
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Un despreniment talla la C‑13 a l'altura de la Font de les Bagasses
Javi Muñoz: «La rivalitat entre persones que juguen per representar el seu poble és el més pur i bonic del futbol»
El pas d'un front portarà pluja intensa i fort vent aquest cap de setmana al Pallars
Lo més llegit