Divendres, 22 de novembre de 2024

el teu oli ens fa moure

11/03/2022
El president del Consell del Jussà, Josep Maria Mullol, recollint el premi
El president del Consell del Jussà, Josep Maria Mullol, recollint el premi | CCPJ
El guardó reconeix el compromís de les empreses amb la responsabilitat social i les bones pràctiques
04/02/2022
Imatge de la sessió del segon seminari
Imatge de la sessió del segon seminari | Ajuntament de Tremp
"Al teu gust, aliments del Pallars" organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús a les cuines comunitàries
28/01/2022
DOP Siurana
DOP Siurana | Adrià Costa
Article del diputat de Transformació Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert
21/12/2021
Imatge d'una de les jornades de formació
Imatge d'una de les jornades de formació | Ajuntament de Tremp
'Al teu gust, aliments del Pallars' ha dut a terme aquesta formació pràctica amb l’IRTA i l’associació de productors d’oli del Pallars
15/12/2021
Una cuina pallaresa en una imatge d'arxiu
Una cuina pallaresa en una imatge d'arxiu | ACN
«Al teu gust, aliments del Pallars» organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús als equipaments sociosanitaris
13/12/2021
Oriol Sullà de Cal Portalé rebent el guardó
Oriol Sullà de Cal Portalé rebent el guardó | Al teu gust
L’oli pallarès ha estat distingit en la primera edició dels premis 'Barcelona Catalunya Selecció'
01/12/2021
Imatge d'una de les demostracions culinàries
Imatge d'una de les demostracions culinàries | Ajuntament de Tremp
La Lira de Tremp ha acollit aquest dilluns la jornada «Cuina de Bosc i Salut»
30/11/2021
Imatge d'una de les sessions de la formació
Imatge d'una de les sessions de la formació | Ajuntament de Tremp
El servei de consolidació i creixement empresarial d’«Al teu gust, aliments del Pallars» atén 10 empreses a través d’itineraris personalitzats
09/11/2021
La vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, i el cap de Promoció i Màrqueting, Juli Alegre
La vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, i el cap de Promoció i Màrqueting, Juli Alegre | Diputació de Lleida
El contingut de la plataforma web s'ha traduït a l'anglès i francès per arribar també als mercats internacionals
02/11/2021
Imatge de la fira plena de gom a gom
Imatge de la fira plena de gom a gom | Jordi Uriach
L'esdeveniment ha comptat amb la participació de centenars de persones i de 60 expositors agroalimentaris i artesans
26/10/2021
Imatge dels alumnes del Valldeflors visitant l'explotació ovina
Imatge dels alumnes del Valldeflors visitant l'explotació ovina | Ajuntament de Tremp
La visita s’emmarca en la Setmana de l’Alimentació Bio i s’enfoca en la divulgació del corder, un emblema de la gastronomia de la comarca
26/10/2021
Imatge dels plats elaborats amb plantes silvestres
Imatge dels plats elaborats amb plantes silvestres | ACN
Un llibret recull 20 productes dels més de 100 que s'han identificat
20/10/2021
Joan Talarn intervenint en el marc de Municipàlia
Joan Talarn intervenint en el marc de Municipàlia | ACN
La institució també posarà en marxa la Càtedra de Repoblament conjuntament amb la UdL
20/10/2021
Ivan Caelles davant el molí d’oli de Sant Miquel de la Vall
Ivan Caelles davant el molí d’oli de Sant Miquel de la Vall | SAT
Es tracta d'una iniciativa d’una agrupació de productors d’oli del Pallars Jussà que suposa un revulsiu econòmic per a la zona
15/09/2021
Una família passejant al costat d'un ramat d'ovelles
Una família passejant al costat d'un ramat d'ovelles | Ajuntament de Tremp
El Festival Gastronòmic del Pallars tindrà lloc del 2 d'octubre al 14 de novembre
18/08/2021
Tremp aposta per la innovació a la cuina
Tremp aposta per la innovació a la cuina | Ajuntament de Tremp
El programa obre una nova convocatòria del pla adreçat a petites empreses agroalimentàries de muntanya
01/06/2021
La delegació pallaresa desplaçada a l’Aragó
La delegació pallaresa desplaçada a l’Aragó | Al teu gust
Una representació pallaresa visita els vivers d’Adecuara, el procés de creació de la futura DO de l’oli d’oliva del Somontano i altres projectes
01/06/2021
Pla general d'un camp de varietats autòctones d'oliveres al Pallars Jussà
Pla general d'un camp de varietats autòctones d'oliveres al Pallars Jussà | Associació de productors d’oli del Pallars Jussà
Se sumen a les 15 varietats ja identificades per l’IRTA en la campanya 2015-2016
29/04/2021
Imatge del curs de poda d’olivera
Imatge del curs de poda d’olivera | Ajuntament de Tremp
La proposta, impulsada conjuntament amb l’Associació de Productors d’Oli del Pallars, ha comptat amb la participació de 16 persones
27/04/2021
Imatge d’un dels plats que s’han cuinat amb carn de corder
Imatge d’un dels plats que s’han cuinat amb carn de corder | Ajuntament de Tremp
Ha anat a càrrec de Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc, i hi han participat una trentena de professionals de la restauració
03/04/2021
Mostra d'una part de l'exposició
Mostra d'una part de l'exposició | Ajuntament de la Pobla de Segur
La mostra il·lustra la vida social, històrica, esportiva i cultural lleidatana des de la postguerra fins a l'inici de la democràcia
31/03/2021
Imatge de l’aparador situat al carrer Peresall
Imatge de l’aparador situat al carrer Peresall | Ajuntament de Tremp
La formació s’ha vinculat amb el programa de dinamització de locals tancats del centre històric de la ciutat
23/03/2021
Imatge d'una de les sessions a Sant Fruitós de Bages
Imatge d'una de les sessions a Sant Fruitós de Bages | Ajuntament de Tremp
Una vintena de professionals pallaresos han participat a la convocatòria, que ha arribat a la seva 3a edició
12/03/2021
Aquest dijous s’han presentat les quatre varietats de llavors recuperades
Aquest dijous s’han presentat les quatre varietats de llavors recuperades | Alba Jussà
El projecte ‘Llavors d’Oportunitats’ es va iniciar l'any 2018 amb la creació d'un banc de llavors que ja compta amb 50 varietats
25/02/2021
Imatge d’una reunió del pla d'assessorament
Imatge d’una reunió del pla d'assessorament | Ajuntament de Tremp
Participen en la 3a edició d’un pla d’assessorament convocat per l’Ajuntament de Tremp i la Fundació Alícia
03/02/2021
Interior de la Biblioteca Pública Maria Barbal
Interior de la Biblioteca Pública Maria Barbal | Ajuntament de Tremp
El programa d’activitats segueix la normativa vigent i es manté com un “crit de suport" als sectors del vi i la cultura
18/11/2020
Primer pla de productes de la gastronomia pallaresa
Primer pla de productes de la gastronomia pallaresa | Ajuntament de Tremp
Promoguda per 'Al teu gust, aliments del Pallars' i l’associació APAT, es difondrà a les xarxes socials i busca vincular productors, comerciants i consumidors
11/11/2020
Els productors d'oli del Pallars Jussà en una sessió formativa
Els productors d'oli del Pallars Jussà en una sessió formativa | Ajuntament de Tremp
Els visitants podran gaudir d'un taller d'oli aromatitzat al Parc de les Olors de Claverol
04/11/2020
L'aparador de La Masovera guanyador del concurs d'enguany
L'aparador de La Masovera guanyador del concurs d'enguany | La Masovera
L'establiment rebrà un premi de 300 euros i l'emissió d'una falca publicitària a Ràdio Tremp
02/11/2020
Els xefs Sergi de Meià i Oriol Pallarès han preparat un plat de cuina medieval
Els xefs Sergi de Meià i Oriol Pallarès han preparat un plat de cuina medieval | Ajuntament de Tremp
A través del portal web de l'esdeveniment, restauradors i productors han dut a terme tallers sobre aquest fruit de tardor
Pàgina 3 de 9