X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Dilluns, 23 de desembre de 2024
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
el teu oli ens fa moure
29/03/2022
Imatge del primer taller, dedicat a l'elaboració de tapes
|
Al teu gust
«Al teu gust» comença els cursos per a restauradors per aquesta temporada
Aquest dilluns ha tingut lloc una formació adreçada al personal de sala i professionals del comerç especialitzat
16/03/2022
El consistori també té previst instal·lar-hi butaques noves i un ascensor
|
Ajuntament de la Pobla de Segur
El Molí de l'Oli de la Pobla de Segur estrena sistema de so i projecció
L'edifici podrà albergar les sessions de cinema bimensuals per a xics i grans a partir del 25 de març
12/03/2022
En alguns supermercats pallaresos s’ha limitat la compra d’oli de girasol
|
Jordi Ubach
Màxima afluència als supermercats del Pallars per la possible vaga de transportistes
Els prestatges del paper de vàter i les conserves han estat els que més s'han buidat, tot i que el producte més cobejat és l'oli de girasol
11/03/2022
El president del Consell del Jussà, Josep Maria Mullol, recollint el premi
|
CCPJ
El Pallars Jussà, distingit com a territori socialment responsable en els premis «Respon.cat»
El guardó reconeix el compromís de les empreses amb la responsabilitat social i les bones pràctiques
04/02/2022
Imatge de la sessió del segon seminari
|
Ajuntament de Tremp
Les cuines del Pallars es formen per incorporar el producte local als seus menús
"Al teu gust, aliments del Pallars" organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús a les cuines comunitàries
28/01/2022
DOP Siurana
|
Adrià Costa
Més enllà de la Fira de l’Oli de les Borges Blanques
Article del diputat de Transformació Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert
21/12/2021
Imatge d'una de les jornades de formació
|
Ajuntament de Tremp
Tremp impulsa un seminari de tast d'olis per a productors i professionals del comerç i la restauració
'Al teu gust, aliments del Pallars' ha dut a terme aquesta formació pràctica amb l’IRTA i l’associació de productors d’oli del Pallars
15/12/2021
Una cuina pallaresa en una imatge d'arxiu
|
ACN
Les cuines comunitàries del Pallars es formen per incorporar el producte local als seus menús
«Al teu gust, aliments del Pallars» organitza aquesta formació sobre l’adaptació de menús als equipaments sociosanitaris
13/12/2021
Oriol Sullà de Cal Portalé rebent el guardó
|
Al teu gust
L’oli d’arbequina de Cal Portalé de Claverol, entre els millors de Catalunya
L’oli pallarès ha estat distingit en la primera edició dels premis 'Barcelona Catalunya Selecció'
01/12/2021
Imatge d'una de les demostracions culinàries
|
Ajuntament de Tremp
Les plantes silvestres i el seu impacte en la salut a la gastronomia del Pallars
La Lira de Tremp ha acollit aquest dilluns la jornada «Cuina de Bosc i Salut»
30/11/2021
Imatge d'una de les sessions de la formació
|
Ajuntament de Tremp
Tremp ofereix formació en estratègia comercial a les petites empreses del Pallars
El servei de consolidació i creixement empresarial d’«Al teu gust, aliments del Pallars» atén 10 empreses a través d’itineraris personalitzats
09/11/2021
La vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, i el cap de Promoció i Màrqueting, Juli Alegre
|
Diputació de Lleida
El Patronat de Turisme promociona experiències oleoturístiques al Pallars
El contingut de la plataforma web s'ha traduït a l'anglès i francès per arribar també als mercats internacionals
02/11/2021
Imatge de la fira plena de gom a gom
|
Jordi Uriach
La Fira del Codony clou amb èxit la 20ª edició malgrat la pluja
L'esdeveniment ha comptat amb la participació de centenars de persones i de 60 expositors agroalimentaris i artesans
26/10/2021
Imatge dels alumnes del Valldeflors visitant l'explotació ovina
|
Ajuntament de Tremp
«Al teu gust» acompanya l’alumnat de Primària a conèixer una explotació ramadera d’oví
La visita s’emmarca en la Setmana de l’Alimentació Bio i s’enfoca en la divulgació del corder, un emblema de la gastronomia de la comarca
26/10/2021
Imatge dels plats elaborats amb plantes silvestres
|
ACN
El projecte «Cuina de bosc del Pallars» potencia l'aprofitament dels recursos silvestres de la zona
Un llibret recull 20 productes dels més de 100 que s'han identificat
20/10/2021
Joan Talarn intervenint en el marc de Municipàlia
|
ACN
La Diputació de Lleida anuncia ajuts per a ens locals per lluitar contra el despoblament
La institució també posarà en marxa la Càtedra de Repoblament conjuntament amb la UdL
20/10/2021
Ivan Caelles davant el molí d’oli de Sant Miquel de la Vall
|
SAT
Remodelen amb tecnologia punta el centenari molí d'oli de la Vall de Barcedana
Es tracta d'una iniciativa d’una agrupació de productors d’oli del Pallars Jussà que suposa un revulsiu econòmic per a la zona
15/09/2021
Una família passejant al costat d'un ramat d'ovelles
|
Ajuntament de Tremp
Torna el «Cordevi» amb una vintena d'activitats programades
El Festival Gastronòmic del Pallars tindrà lloc del 2 d'octubre al 14 de novembre
18/08/2021
Tremp aposta per la innovació a la cuina
|
Ajuntament de Tremp
«Al teu gust» promou la innovació del sector agroalimentari i de la restauració
El programa obre una nova convocatòria del pla adreçat a petites empreses agroalimentàries de muntanya
01/06/2021
La delegació pallaresa desplaçada a l’Aragó
|
Al teu gust
«Al teu gust» comparteix experiències i expectatives amb «Pon Aragón en tu mesa»
Una representació pallaresa visita els vivers d’Adecuara, el procés de creació de la futura DO de l’oli d’oliva del Somontano i altres projectes
01/06/2021
Pla general d'un camp de varietats autòctones d'oliveres al Pallars Jussà
|
Associació de productors d’oli del Pallars Jussà
Identificades 13 noves varietats locals d'olivera al Pallars Jussà
Se sumen a les 15 varietats ja identificades per l’IRTA en la campanya 2015-2016
29/04/2021
Imatge del curs de poda d’olivera
|
Ajuntament de Tremp
Tremp organitza una activitat formativa en poda d’olivera
La proposta, impulsada conjuntament amb l’Associació de Productors d’Oli del Pallars, ha comptat amb la participació de 16 persones
27/04/2021
Imatge d’un dels plats que s’han cuinat amb carn de corder
|
Ajuntament de Tremp
«Al teu gust» promociona la carn de corder amb una nova formació per a restauradors
Ha anat a càrrec de Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc, i hi han participat una trentena de professionals de la restauració
03/04/2021
Mostra d'una part de l'exposició
|
Ajuntament de la Pobla de Segur
La Pobla acull una exposició del fotoperiodista poblatà Josep Gómez Vidal
La mostra il·lustra la vida social, històrica, esportiva i cultural lleidatana des de la postguerra fins a l'inici de la democràcia
31/03/2021
Imatge de l’aparador situat al carrer Peresall
|
Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp forma persones aturades en interiorisme
La formació s’ha vinculat amb el programa de dinamització de locals tancats del centre històric de la ciutat
23/03/2021
Imatge d'una de les sessions a Sant Fruitós de Bages
|
Ajuntament de Tremp
Restauradors del Pallars es formen en innovació a les instal·lacions de la Fundació Alícia
Una vintena de professionals pallaresos han participat a la convocatòria, que ha arribat a la seva 3a edició
12/03/2021
Aquest dijous s’han presentat les quatre varietats de llavors recuperades
|
Alba Jussà
Alba Jussà genera ocupació per a persones vulnerables amb la venda de llavors tradicionals recuperades
El projecte ‘Llavors d’Oportunitats’ es va iniciar l'any 2018 amb la creació d'un banc de llavors que ja compta amb 50 varietats
25/02/2021
Imatge d’una reunió del pla d'assessorament
|
Ajuntament de Tremp
Petits productors agroalimentaris del Pallars innoven en la creació de productes
Participen en la 3a edició d’un pla d’assessorament convocat per l’Ajuntament de Tremp i la Fundació Alícia
03/02/2021
Interior de la Biblioteca Pública Maria Barbal
|
Ajuntament de Tremp
Tremp reivindica la cultura i el vi en una edició adaptada de «Biblioteques amb DO»
El programa d’activitats segueix la normativa vigent i es manté com un “crit de suport" als sectors del vi i la cultura
18/11/2020
Primer pla de productes de la gastronomia pallaresa
|
Ajuntament de Tremp
«Cadena de valors», la nova campanya per estimular la venda de productes del Pallars Jussà
Promoguda per 'Al teu gust, aliments del Pallars' i l’associació APAT, es difondrà a les xarxes socials i busca vincular productors, comerciants i consumidors
Pàgina 3 de 9
< Anterior
Següent >
Ara a portada
La Pobla de Segur reparteix 10 milions d'euros del tercer premi de la rifa de Nadal
Alerta per fort vent diumenge i dilluns a tot el Pallars
Moren 200 garrins en un incendi en una granja de porcs a Bóixols
Lo més llegit