Dijous, 14 de novembre de 2024

el teu oli ens fa moure

24/10/2019
Fotografia grupal de tots els participants al seminari
Fotografia grupal de tots els participants al seminari | Ajuntament de Tremp
En un seminari que va tenir lloc en el marc del Cordevi, el festival gastronòmic de la comarca
15/10/2019
Imatge dels participants a les sessions
Imatge dels participants a les sessions | Ajuntament de Tremp
S’han desplaçat a Reus per participar en un seminari de tast avançat d’olis
01/10/2019
El festival es va presentar ahir al celler El Vinyer de Fígols
El festival es va presentar ahir al celler El Vinyer de Fígols | ACN
Una cinquantena d'activitats oferiran del 4 d'octubre al 17 de novembre la possibilitat de conèixer l'amplia gamma de productes que s'elaboren a la comarca
01/08/2019
Curs realitzat la darrera tardor per la Fundació Alícia a restauradors del Pallars
Curs realitzat la darrera tardor per la Fundació Alícia a restauradors del Pallars | Ajuntament de Tremp
Fins a sis empreses podran gaudir de l'acompanyament en el procés de creació de nous productes
19/06/2019
Ada Parellada ja s’ha estrenat al Canal Girella
Ada Parellada ja s’ha estrenat al Canal Girella | Al teu gust
Els set ambaixadors del corder del Pallars participen en aquesta proposta divulgativa de l’Ajuntament de Tremp
13/06/2019
Imatge d’una de les visites a la Provença
Imatge d’una de les visites a la Provença | Ajuntament de Tremp
Representants de l’Associació de Productors d’Oli del Pallars Jussà coneixen diferents experiències i iniciatives de producció i comercialització de l’oli d’oliva
14/05/2019
Imatge de la sessió d’Oriol Pallarès al centre egarenc
Imatge de la sessió d’Oriol Pallarès al centre egarenc | Ajuntament de Tremp
S’hi ha dut a terme una activitat formativa a càrrec de representants del programa 'Al teu gust, aliments del Pallars'
15/04/2019
L’expedició pallaresa a França
L’expedició pallaresa a França | Ajuntament de Tremp
Una vintena de professionals han participat en un intercanvi al sud de l’Aveyron (França).
05/04/2019
Prop de 700 persones van participar en el dinar de l’any passat
Prop de 700 persones van participar en el dinar de l’any passat | Ajuntament de Tremp
L’esdeveniment espera repartir aquest diumenge fins a 700 racions de corder
22/03/2019
Corder cuit en l’edició de l’any passat de la festa
Corder cuit en l’edició de l’any passat de la festa | Ajuntament de Tremp
L’esdeveniment espera repartir fins a 700 racions de corder el diumenge 7 d'abril a Tremp
20/03/2019
El corder tornarà a ser el gran protagonista a les barbacoes pallareses
El corder tornarà a ser el gran protagonista a les barbacoes pallareses | Ajuntament de Tremp
La setmana del 25 al 30 de març, ramaders i carnissers del Pallars ofereixen importants descomptes en la carn de corder
26/02/2019
El president de l’APAT, Josep Palau, durant el seu discurs
El president de l’APAT, Josep Palau, durant el seu discurs | ACN
Tremp acull la 4a Nit del Turisme del Pallars Jussà en un acte on s’ha reconegut el fotògraf Jordi Peró
20/02/2019
Imatge de la sessió duta a terme aquest dilluns
Imatge de la sessió duta a terme aquest dilluns | Ajuntament de Tremp
Restauradors i productors del Pallars Jussà gaudeixen d’una masterclass amb la xef i professora Anjalina Chugani
04/02/2019
Presentació de la 7a edició de Biblioteques amb DO
Presentació de la 7a edició de Biblioteques amb DO | Jordi Ubach
El celler Sauvella és el protagonista de la 7a edició de "Biblioteques amb DO", una iniciativa que enguany ha editat un fulletó amb recomanacions literàries relacionades amb el vi
30/01/2019
Oli de palma
Oli de palma | OCU
per Laura Espia
La nutricionista Laura Espia ens dona informació sobre l'oli de palma i com el podem trobar ocult en l'etiquetatge d'alguns aliments
15/01/2019
Dos copes de vi amb els participants del seminari de fons
Dos copes de vi amb els participants del seminari de fons | ACN
El Jussà dona a conèixer els vins del Pallars al sector de la restauració i al comerç especialitzat i ofereix la possibilitat de visitar els cellers de la zona
20/12/2018
Imatge del curtmetratge que mostra dos dels seus protagonistes
Imatge del curtmetratge que mostra dos dels seus protagonistes | Ajuntament de Tremp
Un corder xisquet i un pagès pallarès protagonitzen aquesta singular història que promou el territori i tots els seus actiu a través de l'ovella Xisqueta, un element d'identitat
17/12/2018
Presentació de l'Oli de Muntanya ERM a l'Hotel Terradets de Cellers
Presentació de l'Oli de Muntanya ERM a l'Hotel Terradets de Cellers | Javier Lebrero
Aquest projecte vol posar en valor el territori i l'agricultura de la Vall de Barcedana, apostant per collir l'oliva en verd, en un lloc on tradicionalment s'ha fet oli madur
03/12/2018
Francesc Mauri durant les jornades
Francesc Mauri durant les jornades | Ajuntament de Tremp
Unes 40 persones han participat en una nova jornada dedicada als vins i la innovació, amb ponències d'experts com el meteoròleg Francesc Mauri
29/11/2018
Imatge d’un dels cursos realitzats aquesta setmana
Imatge d’un dels cursos realitzats aquesta setmana | Ajuntament de Tremp
Les jornades formatives estan organitzades pel programa "Al teu gust, aliments del Pallars"
22/11/2018
Entrega de premis el passat diumenge
Entrega de premis el passat diumenge | Ajuntament de Tremp
Tal com s'havia anunciat, Toni Sirera guanya el primer premi amb l'obra "Sant del Bosc" i Kike Herrero rep el premi científic per "La roca del Bolet"
15/11/2018
Antònia Ninot a les jornades
Antònia Ninot a les jornades | Ajuntament de Tremp
Les formacions pretenen millorar la competitivitat del sector oleícola de la comarca i afavorir-ne la seva consolidació
07/11/2018
Primera activitat del seminaris centrats en el vi del Pallars
Primera activitat del seminaris centrats en el vi del Pallars | Ajuntament de Tremp
Comencen els seminaris "Els dilluns del vi", per donar a conèixer els vins del territori Pallars al sector de la restauració i al comerç especialitzat de la zona
05/11/2018
Chacón, acompanyada de les autoritats locals, visitant la fira
Chacón, acompanyada de les autoritats locals, visitant la fira | Gencat
per Jordi Ubach Llorens
Èxit tant d’afluència com de paradistes en la que ha estat la 17a edició del certamen
02/11/2018
Edició anterior de la Fira del Codony
Edició anterior de la Fira del Codony | Ajuntament de Tremp
Torna la fira dedicada al Codony, que aquest 2018 celebra la 17a edició
24/10/2018
Captura d’un dels vídeos del nou Canal Girella
Captura d’un dels vídeos del nou Canal Girella | Al teu gust
Aquest nou espai a Youtube allotjarà vídeos curts dedicats als diferents productes agroalimentaris, així com receptes i altres gravacions
16/10/2018
Més d'un centenar de persones ja han participat a les activitats del festival
Més d'un centenar de persones ja han participat a les activitats del festival | Ajuntament de Tremp
El festival de gastronomia que omple d'activitats el Pallars Jussà aquesta tardor, ha aplegat més d'un centenar de persones els dies 12 i 13 d'octubre
04/10/2018
Brindis amb vi durant la presentació del festival als estanys de Basturs
Brindis amb vi durant la presentació del festival als estanys de Basturs | ACN
Una vintena d'activitats oferiran la possibilitat de conèixer els productors de la comarca i tastar menús Km0
10/08/2018
Imatge del clip promocional del Jussà
Imatge del clip promocional del Jussà | Vine al Pallars
El vídeo repassa el procés de producció de plats pallaresos i acaba amb els seus productors compartint un bon dinar
09/08/2018
La família de Cal Tomàs recollint uns altres premis gastronòmics
La família de Cal Tomàs recollint uns altres premis gastronòmics | Cal Tomàs
L'empresa familiar ha rebut quatre premis en els Great Taste Awards 2018
Pàgina 5 de 8