Dijous, 21 de novembre de 2024

enologia

01/07/2021
Imatge de la visita al celler Castell d'Encús
Imatge de la visita al celler Castell d'Encús | Ara Lleida
L'acció, de caràcter informatiu, té com a objectiu conèixer destinacions de turisme gastronòmic a Catalunya
27/12/2018
Servint una copa de cava
Servint una copa de cava | Quico Ortega
Fermentacions, bombolla, conservació... en el cas del cava, més coneixement també significa més plaer
12/12/2018
Vins de la DO Costers del Segre presentats a la Guia Peñín
Vins de la DO Costers del Segre presentats a la Guia Peñín | Costers del Segre
Castell d'Encús, Sauvella, Batlliu de Sort i Terrer de Pallars destaquen per l'alta qualitat de quatre dels seus vins, dins la DO Costers del Segre
09/05/2018
Les sessions estan conduïdes per l'enòleg Joan Rubió
Les sessions estan conduïdes per l'enòleg Joan Rubió | Ajuntament
El Centre Civic Tarraquet de Tremp acull les sis sessions del seminari, que s'allargaran durant tot el mes de maig
03/05/2018
Els membres del projecte Aquoir durant la presentació
Els membres del projecte Aquoir durant la presentació | Rosa Amorós
El projecte compta amb la participació del restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda
02/05/2018
Les vinyes de Castell d'Encús, amb Talarn i Tremp al fons
Les vinyes de Castell d'Encús, amb Talarn i Tremp al fons | Castell d'Encús
Obté les millors puntuacions de la seva història de la prestigiosa revista “Wine Advocate"
25/10/2017
L'historiador Pau Castell pronunciarà una xerrada de l'AEUPS
L'historiador Pau Castell pronunciarà una xerrada de l'AEUPS | Arxiu
Les conferències mensuals s'allargaran fins al juny de l'any que ve
17/03/2017
Les botelles s'han extret aquest divendres del fons del llac després de 29 mesos
Les botelles s'han extret aquest divendres del fons del llac després de 29 mesos | Jordi Ubach
per Jordi Ubach Llorens
Extreuen les 86 ampolles que han estat submergides durant 29 mesos a uns 30 metres de profunditat | La prova, experimental i divulgativa, pretén comparar les característiques d'un vi envellit sota l'aigua amb el madurat al celler | Segons les primeres valoracions, l'envelliment subaquàtic ajuda a preservar el vi i a alentir-ne la seva evolució
11/05/2015
El tast s'ha fet a l'Espai Cultural La Lira de Tremp
El tast s'ha fet a l'Espai Cultural La Lira de Tremp | Aj. Tremp
S'ha fet en el marc de la Fira de Primavera de la capital del Pallars Jussà
07/05/2015
Brindis dels representants dels cellers pallaresos
Brindis dels representants dels cellers pallaresos | ACN
Un total de 90 ampolles han estat durant set mesos a 40 metres de profunditat, sense llum i a una temperatura constant d'uns 12ºC
Pàgina 1 de 1