Ponts ha acollit aquest dilluns la trobada anual d’aquest moviment de cuina de quilòmetre zero, que ja compta amb cinc establiments pallaresos, quatre dels quals al Sobirà
06/11/2024
Un taller de llonganissa a càrrec de Jaume Badia durant l’edició passada | Pol Oliva
La mostra multisectorial tindrà lloc aquest cap de setmana amb la 19a Mostra, el 9è Concurs Morfològic Nacional i el 14è
Concurs de Ganxo com a actes destacats
04/11/2024
Autoritats locals visitant les parades de la fira | Ajuntament de Tremp
La Ratafia dels Raiers "Reserva de l’Avi Joan" ha estat guardonada amb la Medalla d’Or, mentre que la "Ratafia Portet 1883 Reserva 33 Llunes" s'ha endut una Medalla de Plata
14/10/2024
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Institut Hug Roger III
Organitzat pel restaurant All Negre, l’Aixalda de la Solana i Loser Surfers, tindrà lloc el proper 5 d’octubre i reunirà noms com Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic o Adala
20/09/2024
Els representants de Conca de Dalt, Tremp, Isona, Talarn i Pobla durant la presentació del Cordevi | Jordi Ubach
L’ajuntament xifra en 3.000 persones l’assistència al certamen, que ha comptat amb la participació de nou cellers del Pirineu i 10 restaurants de la comarca
06/06/2024
La fira amplia la seva mostra de vins amb un tast de la DO Empordà | Ajuntament de Talarn
La mostra donarà a conèixer aquest cap de setmana els cellers i els vins de la zona, i en especial els del Pallars, destacant-ne la qualitat i el rigor dels seus processos d'elaboració
30/05/2024
El programa de la fira s'ha presentat aquest dilluns a Lleida | Diputació de Lleida
Durant dos dies, la fira s’ha convertit en l’aparador de productors, ramaders, carnissers, cuiners, gastrònoms i artesans amb el corder com a protagonista