Dissabte, 22 de febrer de 2025

gastronomia

20/02/2025
Dilluns el Cafè Pessets va acollir un taller de facit obert a tot el públic
Dilluns el Cafè Pessets va acollir un taller de facit obert a tot el públic | Ajuntament de Sort
Enguany, les activitats s'amplien per incloure tota la població i visitants, amb novetats que busquen reforçar la transmissió d’aquesta recepta tradicional
31/01/2025
Assaboreix els olis del Pallars amb Pallars Digital
Assaboreix els olis del Pallars amb Pallars Digital | Olis del Pallars/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per 36€ a l'any i participa als nostres sortejos mensuals
29/01/2025
L'any passat unes 2.000 persones van passar per la mostra pallaresa
L'any passat unes 2.000 persones van passar per la mostra pallaresa | TGE
per Tomàs Garcia Espot
La mostra torna amb diverses novetats sota el braç, però amb el mateix objectiu de promocionar l’oli a les zones de muntanya
20/01/2025
Els cinc productors d'oli pallaresos finalistes
Els cinc productors d'oli pallaresos finalistes | Olis del Pallars
Xic’s Cal Borrech, Sodelplana i Olea Drinks s’enduen el guardó en les categories Fruitat Verd Amarg, Fruitat Verd Dolç i Fruitat Madur ecològic respectivament
17/01/2025
L'esdeveniment ofereix una combinació perfecta de tradició, innovació i sabors autèntics
L'esdeveniment ofereix una combinació perfecta de tradició, innovació i sabors autèntics | Festa dels banuts
El certamen, que té com a objectiu difondre i promocionar la carn de caça, inclou també la 3a Festa de presentació de les noves anyades dels vins del Pirineu
10/01/2025
Els productors d'oli finalistes en l'edició de l'any passat
Els productors d'oli finalistes en l'edició de l'any passat | Fira de l'Oli de les Borges
Oli del Boix, Xic’s Cal Borrech, Sodelplana, Vinyes de Bresca i Olea Drinks opten a endur-se el premi en alguna de les categories juntament amb 15 olis més d’arreu de Catalunya
09/01/2025
Assaboreix els olis del Pallars amb Pallars Digital
Assaboreix els olis del Pallars amb Pallars Digital | Olis del Pallars/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per 36€ a l'any i participa als nostres sortejos mensuals
16/12/2024
Els productors pallaresos premiats a la Nit de l'Oli Verge Extra
Els productors pallaresos premiats a la Nit de l'Oli Verge Extra | Cedida
Els olis del Pallars s’emporten 12 premis de la primera edició de la Nit de l'Oli de la mà dels productors Sodelplana, Cal Borrech, Oli del Boix, Cal Portalé i Ivan Caelles
27/11/2024
El restaurant ja és un clàssic en aquesta llista, la més prestigiosa de la indústria de la gastronomia mundial
El restaurant ja és un clàssic en aquesta llista, la més prestigiosa de la indústria de la gastronomia mundial | Fogony
El restaurant El Raier de la Pobla de Segur entra a la prestigiosa llista amb la distinció "Bib Gourmand"
25/11/2024
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors | Sobirà Dinàmic
Han tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria del Pallars amb les ponències d’Òscar Poquet de Les Nous de Rialp, Oriol Pallarès d’És Pallarès de Tremp i Ivan Agustí de l’Obrador d’Autor d’Estac
20/11/2024
Imatge d'un espectacle durant la Fira del Codony de Tremp
Imatge d'un espectacle durant la Fira del Codony de Tremp | Ajuntament de Tremp
Amb més d'una vintena d'activitats, productors agroalimentaris i restauradors han donat a conèixer el patrimoni gastronòmic de la comarca
16/11/2024
Clara Ferrando, propietària de Casa Mateu
Clara Ferrando, propietària de Casa Mateu | TGE
per Tomàs Garcia Espot
Conversem amb la propietària de la formatgeria Casa Mateu de Surp, creada fa gairebé 18 anys apostant fort per la proximitat i la sostenibilitat
14/11/2024
Casa Montoliu s'ha reconvertit en una vinoteca de renom
Casa Montoliu s'ha reconvertit en una vinoteca de renom | Casa Montoliu
Aquest distintiu reconeix els establiments gastronòmics de l’Estat que es diferencien per la seva essència autèntica
12/11/2024
Jordi Verdú, en imatge d'arxiu
Jordi Verdú, en imatge d'arxiu | Diputació de Lleida
per Opinió
Article del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú
12/11/2024
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat | Slow Food Catalunya
Ponts ha acollit aquest dilluns la trobada anual d’aquest moviment de cuina de quilòmetre zero, que ja compta amb cinc establiments pallaresos, quatre dels quals al Sobirà
06/11/2024
Un taller de llonganissa a càrrec de Jaume Badia durant l’edició passada
Un taller de llonganissa a càrrec de Jaume Badia durant l’edició passada | Pol Oliva
El taller de girella, el dinar amb productes de corder, la música en directe i el teatre seran els plats forts de la festa
05/11/2024
Enguany arriben novetats com la Mostra de cuina amb Ada Parellada, o la Mostra de l’ofici de fer llana amb Akarona
Enguany arriben novetats com la Mostra de cuina amb Ada Parellada, o la Mostra de l’ofici de fer llana amb Akarona | Ara Lleida
La mostra multisectorial tindrà lloc aquest cap de setmana amb la 19a Mostra, el 9è Concurs Morfològic Nacional i el 14è Concurs de Ganxo com a actes destacats
04/11/2024
Autoritats locals visitant les parades de la fira
Autoritats locals visitant les parades de la fira | Ajuntament de Tremp
Amb més de 80 parades, la fira consolida la seva importància com a punt de trobada per a la promoció del producte local i la cultura pallaresa
31/10/2024
La mostra porta sota el braç un ampli ventall d'activitats gastronòmiques
La mostra porta sota el braç un ampli ventall d'activitats gastronòmiques | Ajuntament de Tremp
Consulta tots els actes programats per a una de les fires més multitudinàries del Pallars, que se celebrarà el proper 2 de novembre
23/10/2024
Imatge de la presentació als mitjans de la Boletus
Imatge de la presentació als mitjans de la Boletus | Jordi Ubach
per Jordi Ubach Llorens
La fira del bolet del municipi, que s'amplia a tres dies, tornarà a comptar amb el Festibolet o el 8è Boletast
23/10/2024
Presentació de Pallars Gastronòmic, aquest dimarts a l'Alfolí de Gerri de la Sal
Presentació de Pallars Gastronòmic, aquest dimarts a l'Alfolí de Gerri de la Sal | M. Lluvich / ACN
Una setantena de productors agroalimentaris i restaurants de les comarques pallareses han donat el tret de sortida a la campanya
22/10/2024
L'alcalde Joan Farrera, el diputat Josep Ramon Fondevilla i el president del Parc Natural de l'Alt Pirineu, Josep Queró
L'alcalde Joan Farrera, el diputat Josep Ramon Fondevilla i el president del Parc Natural de l'Alt Pirineu, Josep Queró | Diputació de Lleida
Considerada una de les fires més antigues i tradicionals del Pirineu, tindrà lloc el dia 27 d’octubre amb més de 70 paradistes
21/10/2024
A la Fira hi han participat un total de 50 formatgeries artesanes
A la Fira hi han participat un total de 50 formatgeries artesanes | @oscarordeig
Montsent de Pallars, Formatges de Pallars, Casa Mateu de Surp i Formatges Vilavella sumen un or, tres plates i dos bronzes
19/10/2024
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Jordi Ubach
per Tomàs Garcia Espot
Conversem amb el cuiner pallarès i cap de departament i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
17/10/2024
Les dos ratafies premiades a Brusel·les
Les dos ratafies premiades a Brusel·les | Licors Portet
La Ratafia dels Raiers "Reserva de l’Avi Joan" ha estat guardonada amb la Medalla d’Or, mentre que la "Ratafia Portet 1883 Reserva 33 Llunes" s'ha endut una Medalla de Plata
14/10/2024
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Institut Hug Roger III
«Cuinem Talent», organitzat per Sobirà Dinàmic i Al Teu Gust, tindrà lloc el dies 15 i 29 d'octubre i el 19 de novembre
09/10/2024
Imatge d'una edició anterior de la fira
Imatge d'una edició anterior de la fira | Ara Lleida
La mostra comptarà aquest cap de setmana amb múltiples activitats gastronòmiques i culturals, juntament amb l'11a Trobada de Forjadors
04/10/2024
Un alumne de l'Escola d'Hoteleria del Pallars preparant plats amb aliments recuperats
Un alumne de l'Escola d'Hoteleria del Pallars preparant plats amb aliments recuperats | EHP
Més de 50 restaurants catalans elaboraran menús específics a partir només d’aliments recuperats
01/10/2024
El Concurs de Cavall Pirinenc serà un dels plats forts de la fira ramadera
El Concurs de Cavall Pirinenc serà un dels plats forts de la fira ramadera | Ajuntament de la Torre de Capdella
La mostra acull de nou el Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català i el de Vaca Bruna dels Pirineus
30/09/2024
Degusta amb Pallars Digital la cuina basca del Neguri
Degusta amb Pallars Digital la cuina basca del Neguri | Neguri/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
Pàgina 1 de 15